Dün geceden beri yataktan kalkmadım. Hasta yatıyorum öylece. Sırt ağrısı, boyun ve boğaz ağrısı ve ateş var. Baş ağrısı da sabahtır hiç dinmedi. İlaçlarımı aldım. İğnelerimi de vuruldum. Sabaha düzelirim inşallah
Geçmiş olsun 🤲🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDün geceden beri yataktan kalkmadım. Hasta yatıyorum öylece. Sırt ağrısı, boyun ve boğaz ağrısı ve ateş var. Baş ağrısı da sabahtır hiç dinmedi. İlaçlarımı aldım. İğnelerimi de vuruldum. Sabaha düzelirim inşallah
Geçmiş olsun 🤲🏻
Dün geceden beri yataktan kalkmadım. Hasta yatıyorum öylece. Sırt ağrısı, boyun ve boğaz ağrısı ve ateş var. Baş ağrısı da sabahtır hiç dinmedi. İlaçlarımı aldım. İğnelerimi de vuruldum. Sabaha düzelirim inşallah
Geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin
Evet anlaşıyor ki evde yalnız kalmak bana hiç yaramıyor. Evin içerisinde biri olmadığı zaman isterse hiç bir derdim olmasın depresyona giriyorum nedendir bilemedim. Özellikle akşam saatlerinde ruhum daralıyor. Evin içerisini havalandırmak bir tık rahatlatsada bir süre sonra yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Keşke bu zamanlarda bir kar yağsaydıda bir kar yürüyüşü yapsaydım çok faydası olurdu. Ben dışarı çıkmayı sevmiyorum ama bu yalnız kalmayı sevdiğim anlamına da gelmiyor evin içerisinde birilerinin mutlaka olması lazım yoksa benim depresyon başlıyor. Yarın bir gün ailemi kaybettiğimde anne, babasız kaldığımda ne yapacağım bilemiyorum. Sabrediyorum bakalım. Yarın sabaha evde olurlarmış annem babam. iyi akşamlar herkese
Geçmiş olsun kardeşim
İnsanların Yaptıkları Tahminler İle Alay Ederseniz Yakında Tekrardan MGM Ve Televizyon Sosyal Medya Gibi Yerlerden Kar Haberi Beklersiniz
Geçmiş Olsun Hocam
Gene mi cezalı üye
İnsanların Yaptıkları Tahminler İle Alay Ederseniz Yakında Tekrardan MGM Ve Televizyon Sosyal Medya Gibi Yerlerden Kar Haberi Beklersiniz
Hmmm örnek odesayin bir noktada haklı olması ve haber sitelerinin ismi lazım olmayan forumlardan hayali haber yazması.
Sahutt hocam geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah tez vakitte iyleşirsin
Sahutt geçmiş olsun. Bol meyve ve bol sıvı tüket👏
Geçmiş olsun Sahutt tez şifa inşaallah.
Kendime ne güzel çözümler bulabiliyorum bu özelliğimi çok seviyorum. Benim sizin için kötü hissettiğinizde tavsiyelerim şunlar :
1- içeriyi havalandırın temiz havayı içinize çekin (mutluluk hormonunun salgılanmasına yardımcı olur)
2- youtubeden meditasyon açın,doğa sesleri vs şeyler dinleyin
3- bir şeylerle ilgilenin örneğin oynadığınız oyunda hedefinize ulaşmaya çalışın.
Kendimi test ettim onayladım işe yarıyor gerçekten
Meyve faydasından çok zararı var bana göre
Sahutt geçmiş olsun kanka nane limon göm yeter .
Ula vitaminin ne zararı olacak 😅 içtiğin ilaçların hapların içinde de genetiği değiştirilmiş vitaminler var. Rabbim bunları bize şifa niyetine sunmuş. Doğada ki her bitkinin bir derde devası var