Haha videoyu yapanın eline sağlık. Eğlenceli bir içerik olmuş.
Geçen sene ben yaptım bunu >>>WinteR<<< hocadan yardım alarak😅 duruyormuş arşivde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHaha videoyu yapanın eline sağlık. Eğlenceli bir içerik olmuş.
Geçen sene ben yaptım bunu >>>WinteR<<< hocadan yardım alarak😅 duruyormuş arşivde
Güncellemeler de bu şekilde oluruz inşallah💓
Şu an Kastamonu Cide, Bozkurt, şenpazar fena gökgürültülü kar yağışı var radara göre
Madem ucu bucağı görünmeyen bembeyaz karlarla kaplı bir sürece giriyoruz, profil fotoğrafını da ona göre yapalım
Soda şişesi daha iyi olmazmıydı 😅
İnşallah hocam sizin tahminlerinize güveniyorum
Akşam üzeri iyi olacak inşallah😊👏 sabırla bekleyelim.
Zonguldakli67 hocam biz heralde kky görmeyiz demi bugün ve yarın 1 Gün kar alalım diye göbeğimiz çatlıyor valla
Zonguldak şanssızlığı devam ediyor merkez olarak. Turuncu kütleler sağımızdan solumuzdan es geçiyor Malesef. Sıcaklık 4 derece olmasına rağmen den geldiğinde beyazlatıyor. Akşam üzeri daha güzel olacak inşallah
Gidip bir çağrı yaptım, benim konumada bekliyorum diye 😅
İnşallah bakalım duyulur sesin😊
Saadet kar görmeyince kendini dağlara mı vurdun 😅
İcon modeli öğlen güncellemesi 💥
Kimilerimiz kolpa da dese, Kimilerimiz kral olarak görmesede gönlümüzün kralıdır GEM👏
Futbol konusunda adminler istediği yorumu yapıyor biz yapamiyoruz
Adminler istediği yorumu değil iki tarafıda rencide etmeden yapıcı yorumlar yapmaya çalışıyor.
ayni şeyi söylüyorum bende. Yukardaki yazıdada söylediğim gibi büyük takımlar kümeye tarzında bir tezahuratı ancak birbirlerine yaparlar. Yoksaki anadolu kulübünün kümeye düşüp düşmemesinden bizene. Davul bile dengi dengine demişler. Yani bir cumhurbaşkanı yada başbakan kalkıpta muhtarla yada bir belediye başkanıyla tv tartışması düzenlermi?
Sen bu şekilde Anadolu takımlarını küçümsersen onlarda seni ters düz eder küçümser diyorum ve konuyu burada sonlandırıyorum 😊. Bu tür yorumlar hep bir tartışmaya yol açar o yüzden mümkün olduğunca bu tür yorumları minumuma düşürmek hatta hiç yapmamak gerekir kardeşim 👏
Takımlar üzerinden tartışma yaşamayalım arkadaşlar👏 hiç kimseye faydası olmaz. Birbirinizi kırdığınızla kalırsınız👏
yeni bir tezahurat değil tabiki kimin kime yaptığı önemli. Yani sıradan bir anadolu kulübünün böyle büyük bir takıma bu tezahuratı yapmasıyla bizim bir anadolu kulübüne bunu yapmamı ayni şey değil. Gerçi ben cimbom taraftarının herhangi bir anadolu külübüne böyle bir tezahurat yaptığını hiç duymadım. Sonuçta oyun olarak ciddi bir seviye farkı var.Büyük takımlar böyle bir tezhuratı ancak birbirlerine yaparlar anadolu kulüpleri bizim rakibimizmiki böyle bir tezahurat yapalım.
Bence yanlış bir yorumun üstünden gidiyorsun. Neden 4 büyükleri kayırıyorsunuz ki! Ve neden Hatayı küçümsüyorsunuz. Bunlar futbolda olan gayet normal şeyler. Galatasaraylı taraftarlar trabzonsporada, fenerbahçeyede bu tezahüratları yaptı. Hatta şimdi hatırlamıyorum takımın ismini küme düşen Bi takımla maç yaperkende musleraya penaltı attırdılar 😊
Sahutt adamdır 😊 geleceğin üstadlarından olacak inşallah 👏