- Resmi Gönderi
Madem ucu bucağı görünmeyen bembeyaz karlarla kaplı bir sürece giriyoruz, profil fotoğrafını da ona göre yapalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMadem ucu bucağı görünmeyen bembeyaz karlarla kaplı bir sürece giriyoruz, profil fotoğrafını da ona göre yapalım
Madem ucu bucağı görünmeyen bembeyaz karlarla kaplı bir sürece giriyoruz, profil fotoğrafını da ona göre yapalım
Can abi hosgeldin
Şimdi bu akşam Ecmwf'de 21.00 da 22-27 sistemini mi takip edicez ? Radardan DEK mi takip edicez ? Yoksa dışarıda yağan kara mı bakıcaz ?
Soda şişesi daha iyi olmazmıydı 😅
Hadi gel bir kibrit çak şu kalbim alev alev yansın diyorum tekrardan😉😉
Şimdi bu akşam Ecmwf'de 21.00 da 22-27 sistemini mi takip edicez ? Radardan DEK mi takip edicez ? Yoksa dışarıda yağan kara mı bakıcaz ?
Ben bugün galaksileri sayıyor olurum benim kar macerası cuma başlıyor =D
İşte Olmasam Sohbete Katılırdım Ama İş Daha Önemli Asayişberkemal😅🤪
İşte Olmasam Sohbete Katılırdım Ama İş Daha Önemli Asayişberkemal😅🤪
Kazasız belasız görevler Hasan
Güncellemeler de bu şekilde oluruz inşallah💓
Güncellemeler de bu şekilde oluruz inşallah💓
Haha videoyu yapanın eline sağlık. Eğlenceli bir içerik olmuş.
Haha videoyu yapanın eline sağlık. Eğlenceli bir içerik olmuş.
Geçen sene ben yaptım bunu >>>WinteR<<< hocadan yardım alarak😅 duruyormuş arşivde
Çok yağmadı ama darısı başınıza
Kazasız belasız görevler Hasan
ALLAH Razı Olsun Reis😊👏🏻
aydın köşk 400 rakıma yağma ihtimali varmı bi bakardanız sevinirim başçayır köyü