Avustralya mahkemesi novak Djokoviçin vizesini aşı olmadığı gerekçesi ile iptal etmiş. Djokoviç sınır dışı edilecek
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hatay taraftarları maç sonu cimbom kümeye diye tezahurat yaptılar. Ciddi bir saygısızlık bir had bilmezlik olmuş ama neyse devran döner cevabını alırlar.
Yeni yapılan bir tezahürat değil ki bu. Hemen hemen her takıma yapılmıştır bu tezahürat. Hatta gs taraftarı bile çoğu kez yaptı😊
-
Furkan K. Mehmet3454 doğum gününüz kutlu olsun 👏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Konumumda güzel kar yağışı var tutmayan cinsten ama seyir zevki güzel 😊
-
Güzel graupel var mı bari
Bi vurdu geçti işte 5 dakka😊
-
Neredesiniz Zonguldaklılar? Gökgürültüsünü duymuyormusunuz 💥
-
Zonguldak aksiyon başladı 😊👏
-
Yanlış anlattım kül bakımından havayı nasıl etkiler önümüzde ki yıl mı artık ne zamansa böyle havada soğumalar gibi
Denizin içinde patlayan volkan değil mi bu
-
Zonguldağım başla artık be :'D
Kütle geliyordu en son😊
-
Ben ne zaman hazır olayımmmmmm
Kütleler kuzeyden sıyırıyor seni. İnşallah denk gelecektir 😊
-
Hazırlan Zonguldak geliyor😊
-
Zonguldakli67 abi bu ay bizim böylemi geçer soğuk ve karsız ilerleyen zamanlarda durum nasıl olur?
Dek işi tamamen şans işi. Şu anki sistemden illa ki birşeyler koparıcaz. Benim ümitle beklediğim sistem ayın 18i.
Sonrasında ki sistemde de hatrı sayılır bir kar yağışı alacağız👏
-
anlık bartın fena çaktı gürledi
Bartın'da aktivite var takip ediyorum radardan. Birazdan Zonguldakta da başlamasını bekliyorum bakalım
-
Bu kış batı karadenizde yağış sorunu var bence
Aslında yağış sorunu yok. Bu sene türkiyenin en çok yağış alan bölgesine aday. Sadece dek konusunda ereğli filyos arası şanssızdı. Sabahtan beri takip ediyorum ereğli filyos arası boşluk devam ediyor. İlla ki Bi kaç kütle yakalarız