Rabbim beterinden korusun. 2011 senesinde Van depreminde ttk kurtarma ekibi olarak oradaydık. Psikolojik olarak çok kötüydük. Devasa beton yığınlarının altında insanlar bağırıyorlardı. Teknoloji de bir yere kadar. Çok çaresizlikler yaşadık. Domuz damı yaparak blokların altına yerleştirdik. Ve enkazın içine girdik. En ufak bir artçı sarsıntıda bizde zor durumda kalabilirdik. Ama inanırmısınız. O anda insanın aklına ölüm gelmiyor. Biran önce yaralıyı kurtarmayı düşünüyorsunuz. Ben o olaydan sonra günlerce kabuslarla yaşadım uykularımda. O depremde ekip olarak 7 kişi sağ 56 kişi ölü çıkarmıştık. Rabbim bizi bu doğal afetlerden muhafaza eylesin
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
FeNer Gsden bi tık daha takım olma görüntüsü veriyor.Bizdeki sıkıntı ersun hocanın yanlış kararları.Örneğin dirar dün maç için solbek başladı sonra sağ kanata geçti maçı da sağbekte tamamladı.Tolga ısrarı derken kaç haftadır puan kaybediyoruz.Haftaya gsyi yenip toparlanırız
Ersun Yanal futboldan zaten anlamıyırki. Adil rami oynasın stoperde. Jailson kaç maçtır hata yapıyor orda. Kruse serbest oynayacak. Ferdi sol açık oynar tolgadan daha iyi oynar. Maç içinde 30 orta yapıyorsun ortalar isabetli değil. Kanatlarda ısrar etmenin anlamı yok göbekten gideceksin. Zaten muriç o boşluğu yaratıyor. Adalardan ferdi ve ozanı kruseyi kaçıracaksın
-
Bugünki gsyi gördükten sonra fenerin Kadıköyde en az 3tane atması lazım aşağısı kurtarmıyor:D
Hocam güzel diyorsunda fenerbahçe nin son oynadığı futboluda gördük. Pek iç açıcı değil. Gs bizi yenemez Kadıköyde ama bizde yenemeyiz
-
Bende 5 kedi 2 köpek var. Her sabah beni işe yolcu ederler akşam karşılarlar. Çokta iyi geçinirler. Hayvan sevgisi olmayanda insan sevgiside olmaz
-
Denildiği gibi bekle .
Sıkıntı cikmaz bence..Kurusun iyice.Hatta kapatma aç ve ters yatırıp bekle
Olan sıvı iclere ilerlemez
Gerçi geç gördüm mesajını ama..
Altınada havlu kağıt koy.O belli eder sıvıyı ve emer
Hocam laptopun üzerine pirinç döksün kesin çözüm ne var ne yok emiyor
-
Fener gençlerle çıksa bile Kadiköyde derbi kaybetmez gelenek bozulmaz taa ki kıyamete kadar.
Hocam öyle ama şans bir yere kadar. Ben bu teselli ile avunmak istemiyorum. Şampiyonluğu Kadıköyde yenilmeye tercih ederim.
-
Fenerbahçe çayda çıra eder abim..
Güldürmedi bizi bir türlü.
Yenildiğinemi yanarsın. Gustavo yok emre yok haftaya. Koskoca 90 dakika kaleye doğru düzgün şut yok. Gs içimizden geçer haftaya bizim
-
Ah fener ah ömrümü yidin. Ha bu ersunu başımıza bela edeni Allaha havale ediyorum
-
havalarinsesi.com/attachment/8217/
Şöyle bir şey tatmin eder bizi
-
87 kışı olmasada 2004 kışı olur ?
-
Herkesin aynı şeyi düşündüğü köyde pek az düşünen vardır. W.Lippmann
-
Yoo bu gecen sistem oymuş öyle diyorlar halbuki sistem gelmeden çerez atıştırmalık diyen şahıslar sosyal medyalarda konuşanlar. Şimdi utanmadan tebrik mesajı alıyorlar ona gülüyorum.
Valla hocam bu hayatta işini layıkı ile yapanlar hiç bir zaman el üstünde tutulmuyor. O dediğiniz şahıslar bu site ve benzeri siteden kopyaladığı tahminleri kendileri tahmin yapmış gibi insanlara sunuyor. Anlayacağın biz boşuna hamallık ediyoruz gibi
-
Sabır ve zaman herşeyin ilacıdır. Rabbim den gelen herşeye razıyız.
-
Bu arada başka platformlarda bahsi gecen xxxyyyy adlı sistem gelmiş geçmiş hatta ve hatta üyeler tebrik mesajı bile yazar olmuş. Gülsem mi aglasam mı. 3-5 reyting ugruna kimse kimseyi kandırmasın. Bizleri takip eden değerli hava takibi seven dostlar teşekkür ederiz.
İnsan da az da olsa arlanma utanma olur yazık ya hala koyun gibi takip edenler var komedi filimi gibi.
Aynen hocam 23 şubatta sistem varmış. Mart ilk haftası sibirya varmış. Kutup girdabı karadenizde oluşacakmış?. Sibiryasıydı izlandasıydı iskandinavyasıydı hepsi bize inecekmiş???
-
Sibirya ekisi gibi sibirya değil sibirya yı geçtim normal bir soguk hava dalgasına razıyım
Aynen sibirya eski sibirya değil. Hayata küsmüş içine kapanmış?