Kolpaçino gem inşallah tutturur 😂😂😂
Kolpaçino dediğin model geçen kış ders verdi diğer modellere 😉
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKolpaçino gem inşallah tutturur 😂😂😂
Kolpaçino dediğin model geçen kış ders verdi diğer modellere 😉
Tarihe geçmeye aday olan bir çıktı
En sevdiğim kral modelim😅💣
Bir şeyi cok merak ediyorum bu gelen sistemlere isim veriyoruz ya bunu neye gore veriyoruz mesala ( Tulpar , Godzilla ) gibi
Birazda gücü ve şiddetine göre benzetmeler yapılabiliyor. Sistem netleşince herkes bir isim söyler en güzelini seçeriz inşallah 👏
Geçen sene 18 ocak sisteminde ki gibi bu senede gem modeli diğer modelleri yola getirir💣
Kötü olmuş bir senede paşa olan hoca 6 ayda değer kaybetmiş .
Bence sergen için iyi oldu başkan. Daha faydalı olamazdı bu saatten sonra. Bjk içinse kan değişikliği ve başka bir hava yakalaması şarttı
Sergen Yalçın görevinden istifa etti👍
Sinan eline sağlık başkan💓 benim sinerji konusunda 31 Aralık kar yağışı tahminim de vardı. Bu iki sistemde gelirse nokta atışı yapmış olacağız 😅💓
23 Aralıkta kar var o zaman
Tebessüm olsun diye yazıyorum 23 Aralıkta yaptığın tahmin başarılı olsun bir zahmet Aralık 8 bugün
Bizde Ekim ayında demiştik başkan 24 Aralık diye. Hatta tüm sırrı bozduk😅
Kadına Şiddete Hayır Amacıyla Oynanan Kadınlar Futbol Maçının Sonucu
Galatasaray 0-7 Fenerbahçe (MS)
Diğer Maç Belirlenen Günde Şükrü Saraçoğlu’nda Oynanacak
Ee yine şiddet olmuş😅
Macaristan milli takım teknik direktörü demiş ki!, Atilla Slazainin Chelseaye transferi bitti. Söylentilere göre 25 milyon paundmuş
Ne yani bizimkiler enerji değil mi?
Seninkiler redbull😅
Sinerji olsun😊
Günaydın hayırlı günler arkadaşlar 😊
Fenerbahçe 4
Çaykur Rize spor 0
Bu maçta mesutu izledik önümüzde ki maçlarda da inşallah özili izleriz😊
Kanat oyuncularının açamadığı ortaları slazai açtı 😊 serdar dursuna da ayrı bir parantez açmak gerekirse çok iyi yer tutuyor. Ümit Karan ve burak Yılmaz versiyonu karışık bu adamda