Efsane olacakmıyız bakalım Sinan 💓
Zonguldakli67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kolpaçino gem inşallah tutturur 😂😂😂
Kolpaçino dediğin model geçen kış ders verdi diğer modellere 😉
-

Tarihe geçmeye aday olan bir çıktı
En sevdiğim kral modelim😅💣
-
Bir şeyi cok merak ediyorum bu gelen sistemlere isim veriyoruz ya bunu neye gore veriyoruz mesala ( Tulpar , Godzilla ) gibi
Birazda gücü ve şiddetine göre benzetmeler yapılabiliyor. Sistem netleşince herkes bir isim söyler en güzelini seçeriz inşallah 👏
-
Geçen sene 18 ocak sisteminde ki gibi bu senede gem modeli diğer modelleri yola getirir💣
-
Kötü olmuş bir senede paşa olan hoca 6 ayda değer kaybetmiş .
Bence sergen için iyi oldu başkan. Daha faydalı olamazdı bu saatten sonra. Bjk içinse kan değişikliği ve başka bir hava yakalaması şarttı
-
Sergen Yalçın görevinden istifa etti👍
-
Sinan eline sağlık başkan💓 benim sinerji konusunda 31 Aralık kar yağışı tahminim de vardı. Bu iki sistemde gelirse nokta atışı yapmış olacağız 😅💓
-
23 Aralıkta kar var o zaman
Tebessüm olsun diye yazıyorum 23 Aralıkta yaptığın tahmin başarılı olsun bir zahmet Aralık 8 bugün

Bizde Ekim ayında demiştik başkan 24 Aralık diye. Hatta tüm sırrı bozduk😅
-
Kadına Şiddete Hayır Amacıyla Oynanan Kadınlar Futbol Maçının Sonucu
Galatasaray 0-7 Fenerbahçe (MS)
Diğer Maç Belirlenen Günde Şükrü Saraçoğlu’nda Oynanacak
Ee yine şiddet olmuş😅
-
Macaristan milli takım teknik direktörü demiş ki!, Atilla Slazainin Chelseaye transferi bitti. Söylentilere göre 25 milyon paundmuş
-
Ne yani bizimkiler enerji değil mi?

Seninkiler redbull😅
-
Sinerji olsun😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Günaydın hayırlı günler arkadaşlar 😊
-