ANLIK DURUM (25 Ocak - 21.55)
2,5
Hafif Yağmurlu
Yağış
2
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
2,5
Hafif Yağmurlu
Yağış
2
Şeytanın bacağını kırdık
2,4
Yağış
2.4
Maraş devam
Şakır şakır yağmur yağıyor.
Benim tahminim gecerli merkez dahil gece yarisindan sonra kar yagisi gorecek
Benim tahminim gecerli merkez dahil gece yarisindan sonra kar yagisi gorecek
Bizim de temennimiz o yönde ...2.2 dereceyiz şu an. Bakalım
Hatay in tek sorunu gelen butun sistemlerde hep 2 dereceye takiliyoruz dikkat ediyorum
Bunun yuzunden 2 sayisindan nefret ediyorum.
Buyuk balik kacti cok uzgunum birdaha kar gorebilirmiyiz cok zor gelecek seniyi bekle
Buyuk balik kacti cok uzgunum birdaha kar gorebilirmiyiz cok zor gelecek seniyi bekle
Kaçtı maalesef. Zordu. Olmadı. Şubat ayını gözden çıkarmamak gerekir. Fena bir Şubat ayı beklemiyor bizi ilk analizlerime göre. Yakında şubat ayı ile ilgili değerlenirme yapacağım. Ama kışı bitirmeyin. Daha çok erken 👀
Bu mgm ne yapmaya çalışıyor çözebilen varmı
Bu mgm ne yapmaya çalışıyor çözebilen varmı
Çözmeye çalışıyorum 🙄
Bu geceye kar vermiş. Haftalık tahminde yarın ve cumaya kar vermiş. Özensiz bir tahmin mi diyeceğim.. Bilemiyorum.. Ecmwf verileri baz alınarak yapılır tahminleri normalde. ECMWF de en iyi ihtimalle 400 rakım ve üzerine kar vermekte ısrarcı. Merkezden yüksek bir yer için mi yapılmış bu tahmin diyeceğim, daha önce böyle bir şey olmadı. Hep merkeze göre hazırlanır tahminler. Bence dikkate almamak gerekiyor. Kar olursa yarın sabah sıcaklık 1 dereceye düşüyor. Yağış olursa sabaha kar olur. Onun haricinde tüm gece kar vs beklemek hayalcilik olur
maraş için tahmin Sahutt hocam ?
Akdeniz’in Sibirya’sı Adana-Tufanbeyli 😉😉
https://www.facebook.com/tufanbeyli.soz/videos/926189031598023/