Bartın-Merkez den ve çeşitli noktalarından kar haberleri geliyor
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
- 

- 
			Zonguldak bu gece sürpriz yapar iki bu arada Zonguldak BEU taraflari üniversite Incivez 
- 
			O değilde sabahtan beri Zonguldakli67 nin demesi gibi foşur foşur yağmur yağdı şimdi kar soğuğu girdi yağış kesti şaka gibi valla Semih Ö. ? 
- 
			şöyle yağsada bir lambaya baksak inşallah yağar seyirlik görsek yeter şuan ? 
- 
			Şuan konumumda kar başladı yılın ilk kar yagisini gördüm sokak lambasinda 
- 
			Şuan konumumda kar başladı yılın ilk kar yagisini gördüm sokak lambasinda Yolla buraya reis buzz gibi disarisi 
- 
			Şuan konumumda kar başladı yılın ilk kar yagisini gördüm sokak lambasinda Hayırlı olsun Allah devamını getirsin 
- 
			Aynen kardeşim buz gibi yağmur yagiyor şimdi karla karışık yağmaya basladi özlemisim kar tanelerini 
- 
			Hayırlı olsun Allah devamını getirsin Eyvallah kardesim sende durum neler 
- 
			radardaki kutleler bize sarkarmi acep sıcaklık iyi havada yıldızlar görünüyor 
- 
			Eyvallah kardesim sende durum neler Bir ara atıştırdı geçti gitti tam saf kar değildi ama suluydu 
- 
			icon kar haritasini atabilir msnz 
- 
			Marmaradqki kutleler bize sarkmazmı sabah 6 7 gibi ne dersin Snow Hound 
- 
			Marmaradqki kutleler bize sarkmazmı sabah 6 7 gibi ne dersin Snow Hound Bence şuan denizin üstünde olan kütlede bize gelebilir zaten yarında yağış oranı iyi sarkabilir bize ama tam anlamıyla saf kar olarak beklememek gerek bence 
- 
			Suan bizde tamamen kara çevirdi sulukar 
-