boztepeden yukarıda
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
boztepeden yukarıda
Botenik bahçesinin oralarmı?
-
- Resmi Gönderi
Kuzeye baktığı için dimi?
Aynen ve denize doğru uzantılı olduğu için.
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar trabzon çukurcayir örtü alirmi
Sen şu anda bile kar yağışı alıyorsun dur. Perşembe günü çok daha kaliteli bir kar yağışı alırsın
-
Kar geliy kar geliy :D
-
Batı Karadeniz yarın Troff sayesinde oluşan kararsızlık ile birlikte gökgürültülü kar alacak sanslisiniz
-
- Resmi Gönderi
Batı Karadeniz yarın Troff sayesinde oluşan kararsızlık ile birlikte gökgürültülü kar alacak sanslisiniz
İnşallah çokta kararsızlık olmaz hocam😅 sonra sahile yavmır yavıyi
-
Merhaba Zonguldak kıyıları nasıl olcak?
-
- Resmi Gönderi
Merhaba Zonguldak kıyıları nasıl olcak?
Yarın sabaha doğru kuvvetli yağış var gündüz karla karışık olur akşamına Kara döner inşallah bakalım sıcaklık nasıl olacak
-
İnşallah çokta kararsızlık olmaz hocam😅 sonra sahile yavmır yavıyi
sıkıntı yok hocam alırsınız aksiyon güzel oluyor. DEK kovalamayı severim..
-
- Resmi Gönderi
sıkıntı yok hocam alırsınız aksiyon güzel oluyor. DEK kovalamayı severim..
Geçen sene ki gibi olursa bir denk bandı yaklaşık 15 cm kar birikimi yapıyordu. Benim de en sevdiğim dek yağışıdır
-
Geçen sene ki gibi olursa bir denk bandı yaklaşık 15 cm kar birikimi yapıyordu. Benim de en sevdiğim dek yağışıdır
Siklonik aldınızmı hocam hiç ?
-
Beşikdüzüde şanslı sayılır dimi
-
Samsun ordu ve sinopun doğusu karadenizin yağış anlamda en şanssız bölgesidir doğuda ise trabzon ve ona yakın çevre ilçeler , buna neden olan birçok faktör var
Bu sistemde sinpopun batısı yağış anlamda gayet iyi
Ama eski ve gelen çoğu sistemde batı kardeniz 80cm doğu karadeniz 90cm alırken samsunun 20 sinpopun 30 alıyordu
Soğuk olarak ama tam tersi karadenizden inen sistemlerde en soğuk bölge sinop oluyor
Rüzgar faktörü
-
giresunda son durum nedir, kar yağışı ne zaman başlar, beklentim yok ama sorayım örtü ihtimali var mıdır?
-