Tokat geceyi beklesin
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
- 

- 
			Tokat geceyi beklesin Bekleye bekleye öldüm vallahi ne zaman yoğun kar yağacak anlamıyorum radarda çok zayıf kütleler var 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			 Zonguldak’ta kar kalınlığı 1.5 metreye ulaştı - Zonguldak HaberlerZonguldak’ta kar kalınlığı 1.5 metreye ulaştıwww.pusulagazetesi.com.tr Zonguldak’ta kar kalınlığı 1.5 metreye ulaştı - Zonguldak HaberlerZonguldak’ta kar kalınlığı 1.5 metreye ulaştıwww.pusulagazetesi.com.tr
- 
			Bekleye bekleye öldüm vallahi ne zaman yoğun kar yağacak anlamıyorum radarda çok zayıf kütleler var Valla ben niksardayım 20 cm var şuan 
- 
			Vallahi merkez dışında her yer çok güzel kar aldı çok sinir bozucu bir durum 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			Kdz ereğli ard arda turuncu kütle alıyor yokmu oradan bir arkadaşımız 
- 
			Yoğun kar devam ediyor kuvvetli rüzgar da var 
- 
			Uyarı: Yoğun kar yağışı nedeniyle Samsunun Yüksek kesimleri +500 rakım üstünde oturan vatandaşlarımızın Zorunlu olmadıkça Dışarı çıkmamaları ve araç kullanmamaları önemle rica olunur.kar kalınlığı 110 cm olarak ölçülmüştür. 
- 
			şu an merkezde kar şiddetlendi inşallah daha da artar geceye doğru 
- 
			Samsun-Hasköy Rakım:250 Kar kalınlığı:65 cm The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			Aşırır yoğun yağıyor 30cm olmak üzere 
- 
			Cerkes55 hocam trabzon beşikdüzünün durumu ne olacak bilgi verebilir misin batı kısımda kalıyorum yoroz sıkıntısı yok en azından yarın gece geç saatlerde yağacak diye gösteriyor ama bilemedim yarın için 
- 
			Tokat için asıl büyük yağış ne zaman gelir sizce 
-