Eyyytt Be Bartın diyagramına bi bakayım dedim iyiki bakmışım Ortamalar -5 lere dayanmış Senaryolara aşagıya doğru asılı kalmış Sanırım 18 ocak öncü sistem 22-23 gibi babası geliyor sistemin :catisma:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
Eyyytt Be Bartın diyagramına bi bakayım dedim iyiki bakmışım Ortamalar -5 lere dayanmış Senaryolara aşagıya doğru asılı kalmış Sanırım 18 ocak öncü sistem 22-23 gibi babası geliyor sistemin :catisma:
Eyyytt Be diyagrama bi bakayım dedim iyiki bakmışım Ortamalar -5 lere dayanmış Senaryolara aşagıya doğru asılı kalmış Sanırım 18 ocak öncü sistem 22-23 gibi babası geliyor sistemin :catisma:
modeller gibi çok oynaksın üstadım :rofl:
@UsTaD Hocam Ana modeller canımızı sıkıyor ama diyagramlar ateş ettiriyor resmen.
Ana modeller artık iş görmüyor Çare Diyagramlar Artık Şu 18 le 22 yi çiftleştirmek lazım :rofl: :rofl: :ehuehu: :D
Ne Değişik Bir İnsansın Yahu!!
Ana modeller artık iş görmüyor Çare Diyagramlar Artık Şu 18 le 22 yi çiftleştirmek lazım :rofl: :rofl: :ehuehu: :D
Yap o zaman :ehuehu:
@Sametgdkhd kardeşim benim olduğum yerde bile sahil kesiminde sabah 4-5 arası kky oldu var mı sizin oralarda birşey?
Dün gece Giresun merkez de bile vardı kar..Kameralardan baktık,siteye de attık.Samet hani foto moto etmedin :lol:
bunun Balıkesir Edremit olanı var mı
anlamadım neyin edtemit olanı var mı @DarKNigHT?
bunun hocam
https://earth.nullschool.net/#current/wind/…c=29.053,44.421 mouse istediğiniz yere getirerek rüzgarın anlık kuvvetini görebilirsiniz
nereden geldiği belki olmayan fırtına vurdu çöp tenekesi yeler bir oldu...
Ahanda özlediğim tablo..fırtınalı hava elektriklerde kesildi aksiyon başlıyor :music:
Kar yağdı mı hocam