Sezon bitti bakalım seneye nasıl bir dönem olacak
Basketbol ve Voleybol
-
-
Ben Beşiktaş’ın da renk kattığını düşünüyorum her ne olursa olsun finallerde olmalı Beşiktaş. Umarım ona göre bir yapılanma olur önümüzdeki senelerde.
Hocam valla efes çıksaydı süpürürdü fenerbahce seriyi beşiktaş tek galibiyetini taraftarla aldı onun dışında fenerbahce kimle maç yaparsa yapsın icerde disarda yener kadroyu daha da güçlendirir bence
-
- Resmi Gönderi
Hocam valla efes çıksaydı süpürürdü fenerbahce seriyi beşiktaş tek galibiyetini taraftarla aldı onun dışında fenerbahce kimle maç yaparsa yapsın icerde disarda yener kadroyu daha da güçlendirir bence
Bazı isimler geçiyor. Tj var mesela olursa süper olur. Dixon’dan sonra kısa şutöre hasret kaldık. Sene başında Efes’in şutörü Larkin ile ilgileniyorduk o olsa o da güzel olurdu. Vaselije Micic ismi geçiyor şu sıra. Gelir mi bilmem ama katkı vereceği tartışmasız. Doğru nokta transferlerle seneye de Euroleague şampiyonluğu konuşuruz inşallah.
-
Bazı isimler geçiyor. Tj var mesela olursa süper olur. Dixon’dan sonra kısa şutöre hasret kaldık. Sene başında Efes’in şutörü Larkin ile ilgileniyorduk o olsa o da güzel olurdu. Vaselije Micic ismi geçiyor şu sıra. Gelir mi bilmem ama katkı vereceği tartışmasız. Doğru nokta transferlerle seneye de Euroleague şampiyonluğu konuşuruz inşallah.
T short inanılmaz iyi olur larkin de düşüş görüyorum belki takımdan kaynaklı micic avrupaya kesinlikle gelecek fenerbahce olma ihtimali yüksek
Bjk içinse sanırım fenerbahce den dysahwn pierre transferi olacak gibi haberler o yönden
-
Sezon bitti bakalım seneye nasıl bir dönem olacak
Yine FB Efes işin içinde kalırlar.
Bjk ile bir kaç takım da bu işin rengi olur sanki.
-
- Resmi Gönderi
37 yaşında. 30 dakika çıkarması zor her maç. Fenerbahçe aslında elinde tutabilirdi. 8-10 dakika gibi kısa süreler oynayıp maçın havasını değiştirebilecek oyuncu. Fakat Willbekin var hala elinde. Şanssız bir sakatlık yaşadı geçen sezon. Bu sezon insallah iyi döner.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -