- Resmi Gönderi
Çok iyi düşünmüşsünüz, aydınlanıyoruz. Sayenizde futbol takip ediyorum 😃
![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok iyi düşünmüşsünüz, aydınlanıyoruz. Sayenizde futbol takip ediyorum 😃
![]()
Yassin hoş geldiniz 😊
hayirli geceler arkadaşlar
Ben hiç takip edemiyom ula futbolu😅 Bi yandan iş, Bi yandan fındık toplama işi yağmuru çamuru bide burnu yaraladım 6 dikiş var. Artık soruyom maç kaç kaç, elendik mi, çıktık mı🙄😅
Kastamonu ve Sinopda ki sel felaketinden son dakika haberi
Bakan Soylu: "Kastamonu'da 15 can kaybımız var. Sinop'ta da 2 vatandaşımız kayıp"
"Kastamonu Bozkurt 'ta arama kurtarma çalışmalarında sona geldik diyebiliriz"
"(HES Patlaması Hakkında) Bir patlama söz konusu değil çünkü böyle bir şey değil. Böyle bir haznesi olan bir baraj tutulumu olan mekanizması yok. Vatandaşlarımızın en nazik zamanlarında provokasyonları ortaya koyuyorlar. Öyle bir şey söz konusu değil böyle bir mekanizma yok."
"Devlet, yaralar sarılana kadar burada olacak."
"Hasar tespit ve yenileme çalışmaları başladı"
Daha Çok GösterKastamonu ve Sinopda ki sel felaketinden son dakika haberi
Bakan Soylu: "Kastamonu'da 15 can kaybımız var. Sinop'ta da 2 vatandaşımız kayıp"
"Kastamonu Bozkurt 'ta arama kurtarma çalışmalarında sona geldik diyebiliriz"
"(HES Patlaması Hakkında) Bir patlama söz konusu değil çünkü böyle bir şey değil. Böyle bir haznesi olan bir baraj tutulumu olan mekanizması yok. Vatandaşlarımızın en nazik zamanlarında provokasyonları ortaya koyuyorlar. Öyle bir şey söz konusu değil böyle bir mekanizma yok."
"Devlet, yaralar sarılana kadar burada olacak."
"Hasar tespit ve yenileme çalışmaları başladı"
Allah yardım etsin inşallah.. Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.
Geçmiş olsun tüm halkımıza ![]()
Ben hiç takip edemiyom ula futbolu😅 Bi yandan iş, Bi yandan fındık toplama işi yağmuru çamuru bide burnu yaraladım 6 dikiş var. Artık soruyom maç kaç kaç, elendik mi, çıktık mı🙄😅
Geçmiş olsun Ercan abi. Bir sorun yoktur umarım
Geçmiş olsun Ercan abi. Bir sorun yoktur umarım
Teşekkür ederim kardeşim. Az Bi ağrı sızı var sadece. Tabi doğal olarak şişti
Teşekkür ederim kardeşim. Az Bi ağrı sızı var sadece. Tabi doğal olarak şişti
Çok geçmiş olsun
Selâmun aleyküm hayırlı günler, hayırlı Cum'âlar herkese, gününüzün güzel geçmesi dileğiyle ![]()
Selâmun aleyküm hayırlı günler, hayırlı Cum'âlar herkese, gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
Ve aleyküm selam Yasin abi. Hayırlı Cum'alar.
6 yıl sonra bilgisayar sahibi oldum. Böyle fiyat mı olur? Şahin alıyoruz sanki 😆
6 yıl sonra bilgisayar sahibi oldum. Böyle fiyat mı olur? Şahin alıyoruz sanki 😆
Hayırlı olsun laptop mu aldiniz yoksa toplama mi hocam insallah güzel günlerde kullanirsiniz
Hayırlı olsun laptop mu aldiniz yoksa toplama mi hocam insallah güzel günlerde kullanirsiniz
laptop getirmiş bizim enişte sağ olsun . Şirkette kullanıyordu. Macbook almış kendine . Bize de Casper marka bişey getirdi.Bereket verssin
Sahutt tekrardan hayırlı olsun hocam