- Resmi Gönderi
Kuzey batı kıyılarda en az 70 cm görmek istiyorum kar haritasında
70 değil 170 😲💥😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKuzey batı kıyılarda en az 70 cm görmek istiyorum kar haritasında
70 değil 170 😲💥😅
Kuzey batı kıyılarda en az 70 cm görmek istiyorum kar haritasında
Adana’da Kar Görmek İstiyorum Yarım Metre🤪🤪
THE_AZOR hocam kar haritası atarmısın rica etsem
Fark eden var mı bilmiyorum da model başından beri kar şartları hala bozulmadı ülkede :D Anormalin ötesinde bir durum, şaka bir yana bir çok sıkıntı doğurur ülkemiz adına afetsel anlamda.
Fark eden var mı bilmiyorum da model başından beri kar şartları hala bozulmadı ülkede :D Anormalin ötesinde bir durum, şaka bir yana bir çok sıkıntı doğurur ülkemiz adına afetsel anlamda.
Bizim için büyük afet doğalgaz faturaları olur💥
Heleki şu ekonimi dönemde hayvanlar sokakta kalan isanlar
Yagan her damla lar olarak dusuyor. Bu kadara gerek yok zaten bu dönemde
bu görüntü kıyılara yaramaz diyen çok bilmiş arkadaslari bekliyorum.
Hüsran hocam iğrenç bir sinoptik biraz daha düzelmesi lazım
Sibirya T.Y.B(GUGUL) o kadar kötü bir güncellemeki sana beğeni atmayı unuttum kusura bakma
Polis01 kar haritası varmı abi sende?
Şaka bir yana ben cidden öyle kaptırdım kendimi beğeni atmayı unutmuşum tamamen :D
Gerisinde birşey yok zaten burda güncellemeyi sonlandırıyorum arkadaşlar ECMWF de görüşmek üzere.
Takip eden arkadaşlara ve güzel yorumları için teşekkür ediyorum
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık can. Gece seni bekleriz Sibirya kurdumuzu
Hayal satan gfs ye bayadır bakmıyordum neler verdi yine
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Eline Emeğine Sağlık 😊👏🏻👏🏻
Sibirya T.Y.B(GUGUL) eline sağlık