Arkadaşlar kar yapması için - 16 - 28 felan mı bekliyorsunuz anlamış değilim.
-16 ile kıyılar sınırda kalır abi, -28 belki kurtarır ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar kar yapması için - 16 - 28 felan mı bekliyorsunuz anlamış değilim.
-16 ile kıyılar sınırda kalır abi, -28 belki kurtarır ![]()
850 hpa - 4 ile karayel rüzgarı ile çok kar gördük. Modele bakarken rüzgar yönüne bakınız.
Ben - 16 olmadan ateş etmem😅 bana söyleme
>>>WinteR<<< Hocam Arkadaşlara, Her Şeyin Sadece 850 HP Değil, 500 HP, Rüzgar Yönü, Gelen Sistemin Kökeni Vs Vs . Nedir Anlatmak Lazım. Her Şeyin 850 HP Olmadığını Anlamaları Lazım😬😬
-16 ile kıyılar sınırda kalır abi, -28 belki kurtarır
>>>WinteR<<< Hocam Arkadaşlara, Her Şeyin Sadece 850 HP Değil, 500 HP, Rüzgar Yönü, Gelen Sistemin Kökeni Vs Vs . Nedir Anlatmak Lazım. Her Şeyin 850 HP Olmadığını Anlamaları Lazım😬😬
Tabi canım daha detayları var 500 hpa kaç deger sıcaklıklar giriyor. Saf tutucu kar için min - 30 şartı var misal
Böyle gelirse marmaranın canına okurr
İlla - 16 ya gerek yok en az - 12 girmesi lazım yoksa geçen şubat sistemi gibi rakım sistemi olur
Böyle gelirse marmaranın canına okurr
tek marmaranın mı canına okur
İlla - 16 ya gerek yok en az - 12 girmesi lazım yoksa geçen şubat sistemi gibi rakım sistemi olur
Eee o zaman deminden beri ne kıvranıyon ula kar yapmaz diye😅 yapıyor işte karayelli, karavelli
Ankara için 22 23 için modeller çok güzel görüntüler veriyor bakalım tutacak mı
Hocam rüzgar karayel hala anlatamıyorum. - 12 kar topu yapamazsın tozu dumana katan yağış olur.
KARAYEL Varsa - 4 üzeri kabulümüz. Sınırda kalan sistemler için Bu deger - 6 kadar çıkar
Yasin71 Eline Emeğine Sağlık 😊👏🏻👏🏻
oha ben en son 240 ı paylaştım zannediyorum bi tane daha varmış