- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı akşamlar
misafir şimdi uyuyor onu bekliyorum
Konuları karıştırdın
Konuları karıştırdın
Başkan hiç sorma telden paylaşım yapıyorum. Dayım da ilk saatleri paylaşmış ben görmedim çarşı pazar karıştı biraz 😂😂
Eline sağlık Yasin71
Eline sağlık Yasin71
Teşekkürler abi ☺️
Gece güncellemesinde her zamanki gibi yokum
Şimdiden eline sağlık.
Uyku sorunum var benim neredeyse 24 saat uyuyup kalıcam iş güç olmasa .
Şimdiden eline sağlık.
Ben 1 haftadır çekiyorum bu uykusuzluk sorununu.. Hala da devam ediyor bakalım bu gece toplasan kaç saat uyuyacağım.
Ben 1 haftadır çekiyorum bu uykusuzluk sorununu.. Hala da devam ediyor bakalım bu gece toplasan kaç saat uyuyacağım.
Geçmiş olsun kardeşim
Bende tersi uyuma var
Şimdiden eline sağlık.
Uyu abim Allah güç kuvvet versin.
Merhaba havalarınsesi sitesi üyeleri ben Sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz Genel Fiziki Coğrafya dersinde ödev olarak "Manisa ilinin sıcaklık ve yağış(son 10 yıl) grafiğini excelde hazırlayınız" adlı konuda ödev verdi ve benim Manisa ilinde son 10 yıla ait sıcaklık ve yağış verilerine ihtiyacım var bu verilere nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba havalarınsesi sitesi üyeleri ben Sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz Genel Fiziki Coğrafya dersinde ödev olarak "Manisa ilinin sıcaklık ve yağış(son 10 yıl) grafiğini excelde hazırlayınız" adlı konuda ödev verdi ve benim Manisa ilinde son 10 yıla ait sıcaklık ve yağış verilerine ihtiyacım var bu verilere nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim
hayırlı olsun kardeşim şimdiden bu linkten araştırabilirsiniz
Mgm den bulabilirsin ben bakıyorum şimdi bulabilirsem atrım
Sametgdkhd https://tr.climate-data.org/asya/tuerkiye/…/#climate-table
20 yıllık ortalama bu