- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese
Hayırlı günler olsun.
Kışı merak eden arkadaşlara ilk yorumlar buyurun 👇🏻
Ankara'nın Polatlı ilçesinde yolcu otobüsünün köprünün ayağına saplanması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı.
Ankara Valisi Şahin, yolda fren izi olmadığını açıkladı.
Hayırlı cumalar, umarım herkesin keyfi yerindedir.
Kış gelsede şöyle güzel bir sistem takibi yapsak, iş yerinde sıkılınca açıp CFS uzun vade tahminlerine bakmaya başladım bile 😅
Kış gelsede şöyle güzel bir sistem takibi yapsak, iş yerinde sıkılınca açıp CFS uzun vade tahminlerine bakmaya başladım bile 😅
Hayırlı cumalar. Şükür iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz. Gel burada da paylaş biz buradayız Whisper dayıyla ilk karı bekliyoruz 🥸
07.01.2017 sabah saatlerine ait
Sarıyer,İstinye
Hayırlı Cumalar abim..
Bak yaz birşeyler bizde bakalım paylaşımlarına inşaallah 🤲
Hayırlı cumalar. Şükür iyiyiz yuvarlanıp gidiyoruz. Gel burada da paylaş biz buradayız Whisper dayıyla ilk karı bekliyoruz 🥸
İnşaallah tez zamanda
Evlerine kuş 🐦 evi yapan bir medeniyetin torunlarıyız aslında bunları bizim yapmamız lazım.
Japonya, halka açık otoparkların çatılarına yüzen bahçeler inşa ederek bu alanları yemyeşil alanlara dönüştürmeye başladı. Bu bahçeler sadece kent manzarasını iyileştirmekle kalmıyor aynı zamanda arılar ve diğer polenatörler için de hayati yaşam alanları oluşturuyor, biyolojik çeşitlilik için hayati önem taşıyor…alıntıdır
Hayırlı günler olsun
TimeLaps hoşgeldiniz 👍
Hayırlı günler olsun
TimeLaps hoşgeldiniz 👍
Hoşbuldum. Hayırlı günler. Sezona erken giriş yapalım
Hoşbuldum. Hayırlı günler. Sezona erken giriş yapalım
Forumda yeni üye görmek her zaman güzel, hoşgeldin
Forumda yeni üye görmek her zaman güzel, hoşgeldin
Teşekkür ederim hocam hoşbuldum
TimeLaps hoşgeldiniz
Hayırlı günler olsun. Fenerin maçı var özledik🤣
Hayırlı akşamlar olsun