Ayrıca yeni farkettim bırakın gelsin değil bırakın dokunmayın yazıyor fotoğrafta
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Ayrıca yeni farkettim bırakın gelsin değil bırakın dokunmayın yazıyor fotoğrafta
Yav ben o manada attım espri kardeşim espri anladın mı? Senin şahsına münhasır bişey değil. İkincisi de ben seninle ne zaman alay ettim? Kaç senedir forummdasın bi düşün bakalım.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler Hs ailesi
-
- Resmi Gönderi
Şöyle bir şey bırakayım da izleyerek olsa hasret giderelim biraz
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler Hs ailesi
Hayırlı geceler kardeşim.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler kardeşim.
Herkese hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Nereden nereye geldik..2002 den bir kare
924 B görüntüleme · 4,4 B ifade | Shakira kameralı cep telefonlarını ilk kez gördüğünde | 2002 yılında Shakira Asyalı bir hayranının elinde ilk kez kameralı bir cep telefonu gördü ve tepkisi inanılmaz oldu. | By Ikonlar | Facebook2002 yılında Shakira Asyalı bir hayranının elinde ilk kez kameralı bir cep telefonu gördü ve tepkisi inanılmaz oldu.www.facebook.com -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun herkese
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm , Hayırlı Cumâ'lar herkese...
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Cumâ'lar
-
- Resmi Gönderi
Ve aleyküm selam. Sizlere de hayırlı Cumâ’lar
-
- Resmi Gönderi
Aleykümselam, hayırlı günler hayırlı Cumalar abiler
-
- Resmi Gönderi
❄️ Salzburger Land, Südwiener Hütte bu sabah.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
❄️ Salzburger Land, Südwiener Hütte bu sabah.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne yapayım ülke sınırlarımızın dışında olan hava olaylarını, ilk önce biz kendi yağışlarımızı tekrar kazanalım kış mevsimlerimizide kış gibi yaşayalım ondan sonra bakarız başka ülkelere.
-
Ne yapayım ülke sınırlarımızın dışında olan hava olaylarını, ilk önce biz kendi yağışlarımızı tekrar kazanalım kış mevsimlerimizide kış gibi yaşayalım ondan sonra bakarız başka ülkelere.
Senin mantığa göre İzlanda veya rusyada olan kar ortusude önemsiz
Ama orada ki kar ortuleri veya başka yerlerde ki kar yağışları kış tamini yaparken baz aliniyod
-