Ben kafayı yemiştim o ab yüzünden bizim burda yine güzel yağış aldıda beyazladı sadece örtü yapmadı en alçak rakımlı köye bile baya kar tutmuştu sinirden oraya çıktım :D
İnş bu sene herkez gulecek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen kafayı yemiştim o ab yüzünden bizim burda yine güzel yağış aldıda beyazladı sadece örtü yapmadı en alçak rakımlı köye bile baya kar tutmuştu sinirden oraya çıktım :D
İnş bu sene herkez gulecek
Alçak basıncın hareketinden dolayı saat 18:00 dan beridir yağış kütleleri kütahya bolu hattını vuruyor, bayağı bi yağış aldık. Darısı kurak geçen bölgelerin başına.
omega
Guncenlemeye son 1 saat Saadet sahne senin az kaldı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. omega
Bir örneği
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir örneği
kıyılar için iyi birşeymi yani bu
kıyılar için iyi birşeymi yani bu
Tabii ki azorun saat yönüne dönmesinden kaynaklı kuzeydeki soğukları indiriyor
ben cuma günü haritamı atıcam buraya :D
Yerguney abi ne yaptın bana gece gece kendime Çay yaptım Çay fotolarından
Hasan61 abi sen bu işe heveslisin buradan baslamani öneririm ve diğer üyelerimize de .
Hasan61 abi sen bu işe heveslisin buradan baslamani öneririm ve diğer üyelerimize de .
şu önümdeki sınavı atlatayım ona ayrı bir kafa vercem zaten eyw dostum
Geçen sene coğrafya hocamın verdiği kağıtları bulsam ondan bakacamda ne koydum acaba sorun orada
Geçen sene coğrafya hocamın verdiği kağıtları bulsam ondan bakacamda ne koydum acaba sorun orada
Coğrafya dersiyle çok fazla alakası yok bunların 🙂
Geçen sene ders olarak gördük biraz da olsa onlar bile model yorumlamak için işimi görüyordu ama işte
Doğru cidden doğru derste şuan gördüğümüz şu basınç şeyi harekti değilde sadece isimleri ve sıcakmı soğukmu yağış getirirmi getirmezmi ancak meteorloji bunların sayılarından bile neyin ne olup olmadığını çıkartabiliyor.