Sohbetimiz Bol Olsun

• Geçen sene ders olarak gördük biraz da olsa onlar bile model yorumlamak için işimi görüyordu ama işte

Asor,Havai,Aleud,İrzlanda,Sbirya Bizde dershanede bunları görüyoruz şuan hocam :D ben liseyi bitirdim uniye gidicektim ancak bi sene daha beklyim dedim bu sene bi tık daha çalışıp puanımı yüksek tutmak istedim bakalım neler olacak allahın izniyle yine biyere girerimde ancak okusam dert okumasam dert türkiye bu durumda ne olsun :/

• Asor,Havai,Aleud,İrzlanda,Sbirya Bizde dershanede bunları görüyoruz şuan hocam :D ben liseyi bitirdim uniye gidicektim ancak bi sene daha beklyim dedim bu sene bi tık daha çalışıp puanımı yüksek tutmak istedim bakalım neler olacak allahın izniyle yine biyere girerimde ancak okusam dert okumasam dert türkiye bu durumda ne olsun :/

2024 mezun tayfasına kalmanı önermem 1 milyon 200 bin civarında yeni öğrenci geliyor

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Moralim iyice bozuldu şimdiden herkes doğu karadenizi sınırda bırakmış hey allahım :/

Sen bırakmazsın

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Yerguney abi bende koydum şimdi çayı güncelleme başlayınca takibini yaparken içerim

Afiyet bal şeker olsun, Sedat başkan bende bi 2019 sinerji fotosu koyayım

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

Yerguney abi çarşamba senin maraton başliyor inşallah en şanslı sensin bol bol foto gelir senden

Ben hazırım, her fırsatta güzel fotoğraflar atmaya çalışırım, site için bulduğum her düzlüğe HS yazıp atacağım

• GFS bu gece baya içmiş baksanıza sevgilisine nasıl soğuklar vermiş

k9zghh.png

Sabah 1000ml Türk kahvesi veririz kendine gelir

🤣

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Hasan61 (14 Aralık 2021 00:59).

• Şimdi bu sayısal modeller 16gün önceden bir sistemin rotasını her güncellemede x ülkesine verirse ne olur? Y ülkesi 1.gün bakar 2. Gün bakar 3. Gün "Artık bizi etkileme ihtimali yok denecek kadar az en iyisi boşuna takip etmeyelim" der.Sayısal modeller işin bu tarafini da düşünmek zorunda. O yüzden a sebebten ötürü bazi güncellemelerde y ülkesi ihtimali Z ülkesi ihtimali var diyor.Yoksa bence bu teknolojiyle bu kadar değişim söz konusu olamaz. :)

:I

• Şimdi bu sayısal modeller 16gün önceden bir sistemin rotasını her güncellemede x ülkesine verirse ne olur? Y ülkesi 1.gün bakar 2. Gün bakar 3. Gün "Artık bizi etkileme ihtimali yok denecek kadar az en iyisi boşuna takip etmeyelim" der.Sayısal modeller işin bu tarafini da düşünmek zorunda. O yüzden a sebebten ötürü bazi güncellemelerde y ülkesi ihtimali Z ülkesi ihtimali var diyor.Yoksa bence bu teknolojiyle bu kadar değişim söz konusu olamaz. :)

Bu düşünce bana da mantıklı geliyor

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

• Hocam benim cahilligim sanırım pek anlamadım, demek istediğiniz noktayı sayısal modeller belirliyor ve bizim ulkemizi etkilemiyecek kavrami gecmiyor? Sanirim bunu anladim

Estağfurullah .Demek istediğim şuan Gfs elindeki teknolojiyle 10 15 gün önceden bir sistemin rotasını % 85 90 oranında belirleyebilir.Ama her güncellemede bu rotayı verirse işin ticari boyutunu göz ardı etmiş olurlar. Kendi görüşümdür belki de böyle değildir :)

:I