Sohbetimiz Bol Olsun

• Giresun için Yaz faslı artık bitmiştir bence 1 hafta yağmur yağar sonra 1 hafta denize girilmez zaten oldu Eylül 2 hafta yaz yaşadık ki ben soğuğu sıcağa tercih ederim sonunda yaz bitti sistem takibine hazır mıyız :)

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Giresun için Yaz faslı artık bitmiştir bence 1 hafta yağmur yağar sonra 1 hafta denize girilmez zaten oldu Eylül 2 hafta yaz yaşadık ki ben soğuğu sıcağa tercih ederim sonunda yaz bitti sistem takibine hazır mıyız :)

Gaza getirirsin adamı he. Forumda birkaç kişi hariç soğukçu zaten herkes

• Eveeeeettt, mükemmel. Doktora tat ve koku değişikliği sebebiyle gittim önce covid testi yaptılar negatif çıktı. Sonra koku ve tat testleri yaptılar, sonra bir şey daha. Doktor tam olarak şöyle dedi: "Bu hastalık sende kalıcı olabilir". Dediği şey hala kulaklarıma işliyor.

Pardon ama aynı şeyi Sinan whisper veya herhangi bir görevli arkadaş yazsa hemen geçmiş olsun mesajlarıyla doldurursunuz forumu 2 saat bu konu hakkında konuşursunuz? Hayırdır ben değersiz miyim arkadaşım.

• Resmi Gönderi

Eveeeeettt, mükemmel. Doktora tat ve koku değişikliği sebebiyle gittim önce covid testi yaptılar negatif çıktı. Sonra koku ve tat testleri yaptılar, sonra bir şey daha. Doktor tam olarak şöyle dedi: "Bu hastalık sende kalıcı olabilir". Dediği şey hala kulaklarıma işliyor.

Geçmiş olsun Yusuf..

Allah tez zamanda şifa versin.

Allah dert verip derman aratmasın

Ben sen ayırt etmiyoruz, aileyiz ve öyle görüyoruz ..

.

• Geçmiş olsun Yusuf..

Allah tez zamanda şifa versin.

Allah dert verip derman aratmasın

Ben sen ayırt etmiyoruz, aileyiz ve öyle görüyoruz ..

.

çevrimiçi kullanıcılara göz attım o vakitlerde bu sohbet konusuna bir çok kişi baktı ve bir tanesi bile geçmiş olsun yazmadı abi ben bu sorunumu kaç kez açığa çıkardım her seferinde aynı şey ya.

• Resmi Gönderi

çevrimiçi kullanıcılara göz attım o vakitlerde bu sohbet konusuna bir çok kişi baktı ve bir tanesi bile geçmiş olsun yazmadı abi ben bu sorunumu kaç kez açığa çıkardım her seferinde aynı şey ya.

Kimseye bir şey diyemem.. Kötü bir düşüncesi olan yoktur bence..Senin alinmana gerwk yok..

İnsanlara biraz zaman tanımak lazım.

Okur o an yazamaz.

Girer ama okumaz.

İşi vardır halledeyim der cevap yazamaz vsvs.

• Bana hava durumu uzun vadede tutarlılığı yüksek olan uygulama lazım Android için. Varmı kullanan bir arkadaş? sağlam olanlarından

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Neyse Boşverdim gitti.

2 sene önceki ile şimdiki sıfatım çok değişmiş böyle bir değişim beklemezdim tipimde 😂😂

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• dark and cold senin video hazır sayılır tek youtube yüklemek kaldı

• dark and cold İnşallah istediğin gibi olmuştur

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• bu arada liste dışı olarak paylaştım linksiz açamazsınız benden söylemesi ;)