Herkese günaydın, ecmwf çok güzel ilerliyor 😎
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Acele ve panik etme
Güzel biseyler yaz be abim sistem sayfasına
-
Dün güzel bir kış provası oldu öncü sistem Kasıma göre çok iyiydi bence
-
Bu sezon kasımda oldugumuzu hatırladık sonunda
-
Selamünaleyküm Hayırlı sabahlar
Aleykümselam başkan. Hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Samyeli hoşgeldiniz. Fırtına öncesi sessizlik hakim forumda. 1 2 güne kadar şenlenir yeniden
-
Hayırlı günler
.
-
Bilmiyorum fark ettiniz mi, ılık YB'li havalarda
"azıcık soğuk gelse de aksiyon olsa :coksıcak: 'dan kurtulsak"
derken soğuk gelme ihtimali doğunca "şu kadar doğulasın, bu kadar batılasın, -9 yetmez oraya -13 en az gelsin"
moduna hemen geçiyoruz.
Sorun olduğu için değil, bakış açısının bu kadar hızlı değişmesi hoşuma gidiyor.
-
- Resmi Gönderi
Bilmiyorum fark ettiniz mi, ılık YB'li havalarda
"azıcık soğuk gelse de aksiyon olsa :coksıcak: 'dan kurtulsak"
derken soğuk gelme ihtimali doğunca "şu kadar doğulasın, bu kadar batılasın, -9 yetmez oraya -13 en az gelsin"
moduna hemen geçiyoruz.
Sorun olduğu için değil, bakış açısının bu kadar hızlı değişmesi hoşuma gidiyor.
Ben şimdiden ılık havaları özledim
-
Ben şimdiden ılık havaları özledim
Nasıl özledin hocam ya, geçen yaz birbirinin kopyası günler yaşadık. Rahatsız edici bir mental hapis gibiydi.
Zaten sıcağına hiç değinmiyorum düşman başına.. O neydi öyle ya düşünmek istemiyorum..
-
- Resmi Gönderi
Nasıl özledin hocam ya, geçen yaz birbirinin kopyası günler yaşadık. Rahatsız edici bir mental hapis gibiydi.
Zaten sıcağına hiç değinmiyorum düşman başına.. O neydi öyle ya düşünmek istemiyorum..
Ilık hava ılık
sıcak demedimki sıcakta harika
-
Ilık hava ılık
sıcak demedimki sıcakta harika
İlkbahar fena değil üçüncü olarak en sevdiğim mevsim. Arada soğuk birde yağışı daha fazla diye severim o mevsimide.
-
Sabah yiyecek bir şey bulamadım diye, daha doğrusu dolaptaki yiyecekleri beğenmiyorum diye ekmek köftesi yaptım. Ekmeğin yumuşak taraflarını çıkarıp içine salça, çeşitli baharatlar atıp su döküp yoğurdum sonra yağda kızarttım tadı efsane oldu.
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. rüzgar eşliğinde yağmış masaallah
Sinan Athena Çağrı Erdal Yasin71 Havist Sahutt Iskandinav YB dark and cold
aleykümselam,hayırlı günler herkese.
-
- Resmi Gönderi
Sabah yiyecek bir şey bulamadım diye, daha doğrusu dolaptaki yiyecekleri beğenmiyorum diye ekmek köftesi yaptım. Ekmeğin yumuşak taraflarını çıkarıp içine salça, çeşitli baharatlar atıp su döküp yoğurdum sonra yağda kızarttım tadı efsane oldu.
Afiyet olsun
-