Bu model sahiplerinin güncelleme saatinde modelde ufak tefek oynamalarla bizimle dalga geçtiğinden şüphe ediyorum böyle bir şey mümkün mü
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
eren en iyi karadeniz sistemi yada ülke sistemini atsana merak etttim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En etkilisi bu -20 ler girmiş
-
- Resmi Gönderi
eren en iyi karadeniz sistemi yada ülke sistemini atsana merak etttim
Karadeniz geçen sene rekor kırdı ocak mı Şubat mı hatırlamıyorum
-
1954 ve 1985 de güzeldi
-
Karadeniz geçen sene rekor kırdı ocak mı Şubat mı hatırlamıyorum
batı karadeniz kırdı ben tüm karadenizi diyorum
-
- Resmi Gönderi
Geçmişte kayıtlara geçmeyen bir sürü kar kalınlığı var.
-
ah o sochideki ab varya nalet girsin nerden çıktıysa ordan bizi pek etkilemedi o sistem ab yüzünden
-
ah o sochideki ab varya nalet girsin nerden çıktıysa ordan bizi pek etkilemedi o sistem ab yüzünden
Amaa bu sene orda ab yok ehehehehe :-D

-
- Resmi Gönderi
batı karadeniz kırdı ben tüm karadenizi diyorum
Pc geçince bakicam
-
Bir şey farkettim istersen 850 hpada - 12 girsin rüzgar olmadığı zaman soğuğu hissetmiyorsun
-
Şu Önümüzdeki Periyodu Bi Atlatalım Yeni Yıl İnşallah Ülkemiz Adına Güzel Sistemler Getirir😊😊
-
Şu Önümüzdeki Periyodu Bi Atlatalım Yeni Yıl İnşallah Ülkemiz Adına Güzel Sistemler Getirir😊😊
Hepimiz biliyoruz ki gfs bizi kandırıyor! Gfs nin bu oyunlarına sakın ama sakın kanma! Gönül hırsızıdır kendisi kar paylaşımcılığını sevmez..
-
Hepimiz biliyoruz ki gfs bizi kandırıyor! Gfs nin bu oyunlarına sakın ama sakın kanma! Gönül hırsızıdır kendisi kar paylaşımcılığını sevmez..
Yıllardır Model Takip Ederim Bilirim Modelleri
-
- Resmi Gönderi
Hasan61 çok araştırmadım ama bu sistem olabilir dek için şartlar çok uygun

-
Yıllardır Model Takip Ederim Bilirim Modelleri
Ben sana modellerden anlamıyorsun demiyorum ki hepimiz zamanında gfs nin oyunlarına kandık tedbirli ol demek istiyorum
-