Böyle istikrarsız model olmaz inşallah soğuklar gelir
Sohbetimiz Bol Olsun
- 

- 
			- Resmi Gönderi
 Birbirimize hitap ederken dikkat EDELİM arkadaşlar. 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ayn ondan gfs :D -ECMWF bu bile yeter aralıkta  The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			Hiç kar almadan bitirdiğimiz kış oldu mu İstanbulda 
- 
			Cümleten iyi akşamlar :olumlu: 
- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ayn ondan gfs :D -ECMWF bu bile yeter aralıkta  The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren birşey merak ettim ilçe olan yerler neden daha çok örtü gösteriyor? rüzgara bağlımı? 
- 
			Ben sana modellerden anlamıyorsun demiyorum ki hepimiz zamanında gfs nin oyunlarına kandık tedbirli ol demek istiyorum Özür Dilerim O Zaman. Kanmıyorum Zaten Son Yıllarda Yediğimiz Kazığın Haddi Hesabı Yok😅😅 
- 
			- Resmi Gönderi
 Cümleten iyi akşamlar :olumlu: Sana da abim 
- 
			- Resmi Gönderi
 Eren birşey merak ettim ilçe olan yerler neden daha çok örtü gösteriyor? rüzgara bağlımı? Bilmiyorum 
- 
			Cümleten iyi akşamlar :olumlu: Sizede İyi Akşamlar 
- 
			- Resmi Gönderi
 Hiç kar almadan bitirdiğimiz kış oldu mu İstanbulda Yoktur bence varsa da 1836-2021 arasında max 5 tane falandır 
- 
			Yoktur bence varsa da 1836-2021 arasında max 5 tane falandır İyiymiş o zaman havada kar ı garantiledik. 
- 
			Eren pubg oynuyorsan gireriz kullanıcı adı verirsen? :D 
- 
			- Resmi Gönderi
 Eren pubg oynuyorsan gireriz kullanıcı adı verirsen? :D Oynarız 
- 
			Pubg new state kullanıcı adım : Aya_nikola Oynayan eklesin beni.. 
-