Sinan başkan puan atmışsın sayende emektar üye oldum.Çok teşekkür ederim.Başkan dediğin böyle adam olacak ki onun bilgisiyle yetişenler çoğalsın.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan başkan
puan atmışsın sayende emektar üye oldum.Çok teşekkür ederim.Başkan dediğin böyle adam olacak ki onun bilgisiyle yetişenler çoğalsın.
Çok fena yazdın yav
-
selamın aleyküm, tüm forum sakinlerinde olduğu gibi bende kar sevdalısıyım ve model takibi yapıp kar kovalamak hoşuma gidiyor velhasıl kelam son zamanlarda hoşuma gitmiyor(du) çünkü egzama varmış yeni farkına vardım. soğukta ellerim çatlıyordu ama böyle bir çatlama yok , elimi yumruk yapınca çat çat yırtılıyordu deri. yüzümde aynı şekilde pul pul oluyordu çene bölgesi. bi krem keşfettim ve egzamayı bitirdi. evet, bitirdi. egzama bitmez aslında tekrarlar ama bu krem mucizevi bir şey. eğer benim gibi egzaması olan varsa dexyane med kremini öneriyorum
-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun kardeşim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Akşamlar
.
-
Çok fena yazdın yav
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Akşamlar
.
Hayırlı akşamlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kızım İlkim 18/12/2023 tarihinde dünyaya geldi. Baba olduk sevgili Hs ekibim , Allah herkese bu mutluluğu tattırsın. Olmayan herkese nasip olsun inşallah 🤲 🤲
Hayırlı olsun abi
-
- Resmi Gönderi
sedat bel hoşgeldiniz
EmreKaya geçmiş olsun
Snowreis41 hayırlı olsun yeni ünvanın
Hayırlı Akşamlar
.
Hayırlı akşamlar
hayırlı akşamlar
-
- Resmi Gönderi