Günaydınlar efem. Hayırlı, mutlu haftasonları  .
.
Sohbetimiz Bol Olsun
- 

- 
			Herkese günaydın 
- 
			- Resmi Gönderi
 Hayırlı günler 
- 
			Hayırlı günler Mutlu hafta sonları ailemizle çocuklarımızla büyüklerimizle mutluluklar hep beraber Hep mutlu olalım inşallah Allah yüzünüzü güldürsün her daim Allaha emanetsiniz  
- 
			4 Aralık 2019 The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Günaydınlar efem. Hayırlı, mutlu haftasonları  . .Herkese günaydın Hayırlı günler Hayırlı günler Mutlu hafta sonları ailemizle çocuklarımızla büyüklerimizle mutluluklar hep beraber Hep mutlu olalım inşallah Allah yüzünüzü güldürsün her daim Allaha emanetsiniz  Hayırlı günler herkese 4 Aralık 2019 Faruk daha güzeli olsun inşallah bu sezon da.. Görseller için teşekkürler :alkıs: ben biraz düzelttim,kestim. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Saben59 hosgeldiniz 
- 
			Endonezya'da bulunan semeru yanardağı patladı tekrar büyük bir doğa olayıyla karşı karşıyayız Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
- 
			valla insanlar cok garip sevdiğim arkadaşlarım instagrama attığım fotoğrafı beğenmemiş 20-30 beğeni aldı toplamda bu da beni üzüyor ya cidden cevremde beni seven cok az insan var ve bi de bu forum tabikii 
- 
			- Resmi Gönderi
 valla insanlar cok garip sevdiğim arkadaşlarım instagrama attığım fotoğrafı beğenmemiş 20-30 beğeni aldı toplamda bu da beni üzüyor ya cidden cevremde beni seven cok az insan var ve bi de bu forum tabiki Takma sen beğeni falan. Varsın sevmesin çok kişi, benim de çevrem çok yok. Önemli değil takma sen.  
- 
			Endonezya'da bulunan semeru yanardağı patladı tekrar büyük bir doğa olayıyla karşı karşıyayız Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Şimdi bu durum bizim hava olaylarımızı soğuk durum artar mı 
- 
			valla insanlar cok garip sevdiğim arkadaşlarım instagrama attığım fotoğrafı beğenmemiş 20-30 beğeni aldı toplamda bu da beni üzüyor ya cidden cevremde beni seven cok az insan var ve bi de bu forum tabikii Önemli olan beğeni değil kendine uygun bir gerçek dost bul gerisi önemsiz 
- 
			herkesi yorum konusuna bekliyorum güncelleme devam ediyor 
- 
			ECMWF Güncellemesine Başladım Haydi Sinerjiye 
- 
			- Resmi Gönderi
 ECMWF Güncellemesine Başladım Haydi Sinerjiye HAYDİ BUYURUN The content cannot be displayed because it is no longer available. 
-