- Resmi Gönderi
Serto55 hosgeldiniz
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSerto55 hosgeldiniz
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
kalender baba hosgeldiniz
hoşbulduk hocam bol karlı birkış olsun inşallah.
hoşbulduk hocam bol karlı birkış olsun inşallah.
İNŞAALLAH
Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar.İtalyanlara hep geliyor
Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cumalar HS ailesi.
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
Aleykumselam, hayırlı Cumalar,iyi günler
Selamları atlama etmeşim
Flash04 hosgeldiniz
Mgm eskişehire kıyak geçmuş bugünkü güncellemede
erginsak hosgeldiniz
Ventusky nekadar güvenilir arkadaşlar?
Nekadar güvenilir bilmiyorumda birşeyi merak ettim şu akçabat arası neden sahile kadar vermemiş karı şu görüntüde rüzgar yüzündenmi?
Ventusky nekadar güvenilir arkadaşlar?
Verileri gfs'den alıyor diye biliyorum güvenilirdir bence
Nekadar güvenilir bilmiyorumda birşeyi merak ettim şu akçabat arası neden sahile kadar vermemiş karı şu görüntüde rüzgar yüzündenmi?
Haritalarda kare kare gösterdiği için yağışları bence Akçaabat yanındaki burun için göstermesi gereken kar simgesini oraya vermiş
Güvenilirlik açısından sıkıntı yok da, Ventusky olsun Windy olsun fark etmez, GFS modelinin yağış ve kar haritalarına bakarken çözünürlüğün oldukça düşük olduğunu unutmayın. Denize kar kalınlığı falan verir değişik geometrik şekiller gibi gösterir kar haritasını.
O sebeple özellikle kıyı şehirler için GFS kar kalınlığı haritası saçmalayabilir. Uzun vadede illa bakacağım derseniz Ecmwf tercih edin. Son üç gün ise ICON'un haritası daha doğru sonuçlar verir çünkü çözünürlüğü oldukça yüksektir.
Güvenilirlik açısından sıkıntı yok da, Ventusky olsun Windy olsun fark etmez, GFS modelinin yağış ve kar haritalarına bakarken çözünürlüğün oldukça düşük olduğunu unutmayın. Denize kar kalınlığı falan verir değişik geometrik şekiller gibi gösterir kar haritasını.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. O sebeple özellikle kıyı şehirler için GFS kar kalınlığı haritası saçmalayabilir. Uzun vadede illa bakacağım derseniz Ecmwf tercih edin. Son üç gün ise ICON'un haritası daha doğru sonuçlar verir çünkü çözünürlüğü oldukça yüksektir.
Hocam kalınlık açısından değil yağış açısından dedim
Hocam kalınlık açısından değil yağış açısından dedim
Yine aynı sıralama denilebilir
Saadet hanim Özürdilerim şaka takıldım sadece kirildiysaniz çok özür dilerim