- Resmi Gönderi
Zonguldakli67 hocam bu sene umarım burun sıkıntısı çekmez trabzon merkez ve samsun
Rüzgar yönü de çok önemli😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldakli67 hocam bu sene umarım burun sıkıntısı çekmez trabzon merkez ve samsun
Rüzgar yönü de çok önemli😊
Şu fotoğrafları görmemiz yakındır
Şöyle bir ormana gideyim dedim geçen sene ağaçlar bukadar yaprak dökmemeişti tam bir kış koşulu vardı kestane olmamıştı geçen seni bu sene baya olmuş ve her örtülü bir sistem aldığımızda bunlar olmuş doğa bile ayak uyduruyor hadi bakalım inşallah bize gelcek sistem:)
Ayva desen baya oldu ha birde fındık baya oldu fındığın çok olduğu senenin kışı sert geçiyordu bizim buralarda
Birde kızılderililer deli gibi odun toplamış bu sene =D bu yıl güzel kış olur inşallah
Benden de bir 2017 kışı gelsin
Umarım yoroz sıkıntısı çekmezsiniz bu senede ben yorozdan öteyim
ilçede
yukarıdan gelse çekmezsin hocam ama İstanbul tarafından gelse sıkıntı olur
yukarıdan gelse çekmezsin hocam ama İstanbul tarafından gelse sıkıntı olur
hocam ben yorozdan öteyim giresun tarafında vakfıkebir ileçisindeyim her kış havadada olsa kar gördük biz trabzon merkez sıkıntı
Doğu Karadenize yani benim konumuma yarayacak olan 2. Sistem, sanıyorum 20sinden sonra gelecek olan sistem doğu karadenize daha etkili. 2. Sistemi takip edelim Doğu Karadeniz için
Birazda bana bırak hep Doğu Karadeniz olmaz
Az önce muazzam bir olaya şahit olduk Zonguldak olarak. Güneş batarken tam tersi istikamette doğuda gök kuşağı çıktı💓💓
Birazda bana bırak hep Doğu Karadeniz olmaz
Ben karar vermiyorum 😅
Ben karar vermiyorum 😅
Bu çok güzel çıktılar bekliyorum sizden
Saadet hadi kutpu indir bize bugün
Saadet hadi kutpu indir bize
bugün
Hasan kardes bu yıl en çok emek sen veriyon inş yaptiklarina değer de sahil şeridi kardan kapanir
Hasan kardes bu yıl en çok emek sen veriyon inş yaptiklarina değer de sahil şeridi kardan kapanir
Hocam ben havada görsem razıyım o lapa lapa kar altında gece yürümek kadar güzel birşey yok, hava turuncu lapa lapa kart taneleri yüzüne vuruyor ha birde rüzgar old umu tadından yenmez ahtım var ilk kar tanesi düşsün direk dışarı çıkıcam
Hocam ben havada görsem razıyım o lapa lapa kar altında gece yürümek kadar güzel birşey yok, hava turuncu lapa lapa kart taneleri yüzüne vuruyor ha birde rüzgar old umu tadından yenmez
ahtım var ilk kar tanesi düşsün direk dışarı çıkıcam
İnş kardeşim geçen yıl bizim Samsun çok güzel kar aldı şubatta bu bakalım kismetimizde neler var