Yerde kar olmadan biten hiçbir kış olmadı konumumda en kotu kış olan 2020 de bile 10 dk birşey örtü oldu dark and cold
Sohbetimiz Bol Olsun
- 

- 
			The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Karadeniz geçen sene rekor kırdı ocak mı Şubat mı hatırlamıyorum Ocak 18 de 86 cm şubatta 50 küsür😎 
- 
			- Resmi Gönderi
 The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			Bu piano müziği size ne hissettiriyor? Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
- 
			Bu piano müziği size ne hissettiriyor? Minecraft c148 müzik diskleri geldi aklıma nedense. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Bu piano müziği size ne hissettiriyor? Müzik kişisel beğenidir Yusuf.. Benim gözümde karmaşa canlandırdı,sana da başka hisler verebilir.. 
- 
			Müzik kişisel beğenidir Yusuf.. Benim gözümde karmaşa canlandırdı,sana da başka hisler verebilir.. Bana söyle hissettiriyor kışın soğuk yağmurlu veya karlı havada dışarıda hayatta kalmaya çalışıyorsun anıların aklına geliyor ağlayarak öylece yürüyorsun ağacın dibine yaslanıp ağlıyorsun o sırada çok kötü yağmur yağıyor 
- 
			Kışın soğuk özellikle karlı havada dinlerken çok huzur veriyor müzik. Hele gece yarısı herkes uyurken enfes duygu veriyor 
- 
			- Resmi Gönderi
 Emektar üyelik için gereken  puan ne kadardı? puan ne kadardı?Baska bilmem...Gerekli puanlar alınınca otomatik rütbe yükseliyor Kemal.. Unuttuk atmayı kusura bakma. Daha Çok GösterÜye Atamalarında Düzenlemeye Gidilmiştir. Kayıt: 100 Puan Tepki Başına Gelen Puan: 3 Puan Oturum Açma Başına Gelen Puan: 50 Puan Yorum Başına Gelen Puan: 1 Puan Acemi Üye Gerekli Puan: 8.000 Usta Üye Gerekli Puan: 16.000 Emektar Üye Gerekli Puan: 48.000 VIP Gerekli Puan: 240.000 (Güncellenmiştir) Kullanıcı Grubu ve Derece İsimlerinde Yapılan Değişiklikten Ötürü Rütbelerdeki Sıralama Değişmiştir. Artık Acemi < Usta < Emektar < VIP Şeklinde Bir Sıralama Olacaktır. Büyük Oranda Birkaç Ay Önceki Sisteme Dönülmüştür. Örneğin önceden Rütbesi Emektar Üye Olan Arkadaşlar Usta Üye Olduysa Şaşırmasın. Hesaplarda Bir Değişiklik Olmamıştır, Sistemsel Bir Değişiklik Olmuştur. Tüm Rütbelerdeki Yetkilendirmelerde Değişikliğe Gidilmiştir. Bundan Sonra Böyle Devam Edilecektir. 
- 
			Bu müzikte çok güzel geceleri dinliyorum Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
- 
			Kocaelide sulu kar atıştırıyor 
- 
			Burada yağış yağmur ama graupel ağırlıklı, arada az az yağıp geçiyor 
- 
			2 dakika sulu kar yağışına şahit oldum ve kesti radardan baktığımda kütlenin devamı yok 
- 
			UsTaD abi sana noldu moderatorlüğün gitmiş normal üye olmuşsun 
-