Salih konusunda bende birşeyler demek istiyorum heryil aynı terane bu arkadasa neden bu kadar tolerans taniniyor ve hiç akillanmiyor bence artık tamamen uzaklastirilsin burdan
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Sagolun abilerim başta UsTaD abim olmak üzere herkese çok teşekkür ederim
-
Sinan yine merhametliği tuttu hocamın
senin o güzel kalbine ölürüm hocam
-
Salih konusunda bende birşeyler demek istiyorum heryil aynı terane bu arkadasa neden bu kadar tolerans taniniyor ve hiç akillanmiyor bence artık tamamen uzaklastirilsin burdan
Başka forumlardan farkımız olmalı diye düşünüyorum. Kişisel olmadığı sürece özür dileyip hatasını telafi etmeye çalışan herkese kapımız açıktır. Pişman olup özür dilemekte erdemliktir.
-
- Resmi Gönderi
Sinan yine merhametliği tuttu hocamın
senin o güzel kalbine ölürüm hocam
Bir hadiste, "Yeryüzündekilere merhamet edin ki, göktekiler de size merhamet etsin." denilmektedir.
-
Sagolun abilerim başta UsTaD abim olmak üzere herkese çok teşekkür ederim
Sana yazdıklarımı okuyup uygularsan senin için daha iyi olur abim.
-
Bir hadiste, "Yeryüzündekilere merhamet edin ki, göktekiler de size merhamet etsin." denilmektedir.
Sinan hocam tepkilere nazar boncuğu ve temmeni getirirmisin rica etsem
-
Başka forumlardan farkımız olmalı diye düşünüyorum. Kişisel olmadığı sürece özür dileyip hatasını telafi etmeye çalışan herkese kapımız açıktır. Pişman olup özür dilemekte erdemliktir.
Peki hocam herkez herseyi yapsın Özür dilesin konu kapansin
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocam tepkilere nazar boncuğu ve temmeni getirirmisin rica etsem
Yarın gündüz baksam olur mu ? Şimdi pc başında değilim de .
-
Yani demek istedigim 2 gün sonra yine aynisi olucak
-
Yani demek istedigim 2 gün sonra yine aynisi olucak
Hocam biraz müsade edelim haklı çıkabilirsiniz ama bunu denemeden bilemeyiz. Ben gençliğine ve biraz sabırsızlığına veriyorum.
-
Hocam biraz müsade edelim haklı çıkabilirsiniz ama bunu denemeden bilemeyiz. Ben gençliğine ve biraz sabırsızlığına veriyorum.
Peki hocam zaten bna pek söz düşmüyor sinan abi ve sizler nasıl uygun görürseniz saygı duyarız da sadece artık kabak tadı verdi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kusura bakmada benimle alay mı ediyorsun bana bu soruyu sorarak zekamla alay ediyorsun galiba
-