- Resmi Gönderi
İtalyanlar tahmin yapmış 🤨
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
1942
iTALYANLARA SELAM OLSUN HERKESE YETECEK KADAR VAR OKUSUNLAR BİZİDE HEYECAN YAPMASINLAR YERSİZ
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİtalyanlar tahmin yapmış 🤨
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
1942
iTALYANLARA SELAM OLSUN HERKESE YETECEK KADAR VAR OKUSUNLAR BİZİDE HEYECAN YAPMASINLAR YERSİZ
Tilki andrei kurtlar vadisindeki en sevdiğim karekterdi..
Şaman sözü;
Sevdiklerine bağlı ol, ama bağımlı olma. Fedakar ol, ama kendini feda etme. Dünü unutma, saplanıp kalma da. Sabret ama katlanma. Eleştir ama suçlama. İste ama ısrar etme.
Ve en önemlisi hiçkimseye biat etme. Bir gün hepimizin öleceğini de asla unutma...🍂
Direkt 2:10 cu saniyeyi açın yok böyle bir müzik 1 2 sene oldu hala sıkılmadan dinliyorum
Az önce diriliş ertuğrul dizisinde deneme amaçlı oyuncu olduğumu hayal ediyordum oyunculuğumu beğendiklerini ve 2 sezon boyunca dizide oynattıklarını hayal ettim sonucunda güzel paralar kazandım 😃😃.
Harbiden alem bir insanım..
CAN üstad nerelerde acaba? Bu sene göremiyorum onu.
CAN üstad nerelerde acaba? Bu sene göremiyorum onu.
Ben can abimi çok seviyorum özledim gerçekten nerelerde
2-3 saat evvel online durumdaymış.
Etiket ettiniz gelir yazar,bu sene fazlaca meşgul ..
CAN abim nerelerdesin abisiz bıraktın beni 🙂
Hayırlı geceler der yatar uyurum ben .
Sizlere de kocaman kalp bırakıyorum .
Bu foruma katıldığım günden beri çok şey kattınız bana teşekür ederim. Bazen kötü yorumlar oldu bazen kavgalar oldu onun için çok özür dilerim isteyerek kimseye kötü davranmam bir hava grubunun aiele ortamı yaratması kadar güzel birşey yok bunu gördüm ve çok mutlu oldum , önümde bir univeste sınavı var ona odaklandım çalışma olsun o bu şu olsun hava olaylarına küçüklükten beri takip ederim küçüklükten beri bir kar sevdalısıyımdır annemler sürekli der yine aynı kafadasin filan çünkü kış ayı olunca bı baska oluyorum sürekli evde modelleri takip ediyorum kendimi daha çok geliştireceğime inanıyorum ancak dediğim gibi şu üniversite sınavını bı atlatigim kendimi bu konulara daha çok vericem İlk olarak kendi bolgemin coğrafi şartlarına bakicam sonra ülkemiz sonrada basınç dizilimleri okyanuslardaki hareketler rüzgarlar,
Whisper Sinan Yerguney >>>WinteR<<< Zonguldakli67 cografyaciburak Hocam çok güzel bir ortamımız aielemiz var umarım hep böyle devam eder umarım her yıl güler yüzle devam ederiz
sizi iyiki tanımışım birer büyüğüm olarak sizlerden çok şey öğreneceğim öğreneceğimiz doğrudur.
Bizde seni tanıdığımız için mutluyuz bizlere senin gibi üyeler lazım. Yoksa hava forum bahane aile olmak birlik olmak her zaman en iyisidir.
CAN abim nerelerdesin abisiz bıraktın beni 🙂
=D Kar havasının kokusunu alayım uğrarım
Sinan abim sistem hakkında bişeyler yazıcakmısın sayfaya