Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Havadan Rütbe yağıyor. Toplanıj ahali.

Bize yok mu (!)

-
Rütbe demişken yüzbaşı olmak için ne yapmam lazım? İlerleyiş nasıl? Bilgi verirseniz sevinirim.
-
- Resmi Gönderi
Rütbe demişken yüzbaşı olmak için ne yapmam lazım? İlerleyiş nasıl? Bilgi verirseniz sevinirim.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Tepki Başına Gelen Puan: 3 Puan
Oturum Açma Başına Gelen Puan: 5 Puan
Yorum Başına Gelen Puan: 1 Puan
Puanlar alarak yüzbaşı için belirlenen seviyeye ulaşarak olabilirsiniz
-
- Resmi Gönderi
Örneklerde olduğu gibi her hangi bir konuda başarınız varsa o yönde özel bir rütbe verilir başarının devamı için
-
- Resmi Gönderi
Eren hayırlı olsun , başarılar
İyi günler herkese
-
Tünaydın
Ailesi😊😊 -
- Resmi Gönderi
Tünaydın
Ailesi😊😊Sana da abim..
1 cm kar yağdı 3 gün önce hala duruyor yerlerde ama mübarek -10 -13 cm metre dekar
derece soğuk etti ,donduk üle 

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Olması gerekendi bence ..
-
Olması gerekendi bence ..
Bencede abi seneye staj gorucektim pcr testi isterler diye kafama takıyordum
-
Olması gerekendi bence ..
abi sanmıyorum aşının bir işe yaradığını da düşünmüyorum ama aşı olanlar boşuna mı oldu ? ben aşı olmadım ama seyahat için işlerim için yurt dışına gitmem gerekiyor ve aşı zorunlu hale gelmiş bilmiyorum ne yapacağım 2 doz sinovac olurum diye düşünüyorum biontech in çok yan etkisi var
-
Bencede abi seneye staj gorucektim pcr testi isterler diye kafama takıyordum
şöyle bir durum da var ama yusuf yarın öbür gün derlerse eğer ki pcr testi zorunluluğu kalktı artık 2 doz aşı gerekiyor o zaman sorun çıkar bundan endişe ediyorum bende senin staj işide yatar ama kötü düşünmemek gerek aşının ne olduğu bi ortaya çıksında
-