Benim ip girisimi kontrol edin aynı kişi degiliz bilmeden yorum yapmayalim lütfen
Kb yanlışlık oldu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim ip girisimi kontrol edin aynı kişi degiliz bilmeden yorum yapmayalim lütfen
Kb yanlışlık oldu
Gece GFS kimde arakadaşlar?
banlancak birsey yapmadım sadece üzgünüz yine güzel bir sistem kuş olmus
Bizde Banlamadık Seni Muaf Ettik Bazı Konulardan Gereksiz Yere Üzülme Diye
Sinan hocam birşey dicem şu model sayfasını kapattında bari mesajımı kaldırmaya izin verin :D yanlış yere yazdım 2 defa
Bizde Banlamadık Seni Muaf Ettik Bazı Konulardan Gereksiz Yere Üzülme Diye
Ne konusunda abi
bazı arkadaşlara 'şükür duasını' tavsiye ederim
abi yine niye banladin resimleri açamıyorum Sinan
ULL Çekirdeğin en soğuk bölgesi nereye vurursa yağışta sıkıntı çekebilir.
Resim acilmiyor
Ben Yatayım Artık 5 Gün Üst Üste Gündüzdeyim Yarın 3. Gündüz Görevi. Yorgun Olsamda Model Güncellemesi Bitmeden Uyumuyorum. Gece Güncellemesi Güzel Olur İnşallah. Herkese Hayırlı Geceler Ailesi😊😊
ULL sistemleri son saate kadar değişkenlik gösteren bir modeldir o yüzden bu sistem son saate kadar takip edilmeli ülke sistemi yapma yolundada gidiyor modeller şuan bu sistemi bariz doğulama var, Gönlümce tüm ülkem kar görsün başka birşey istemem
@Salihh
24 Saat senin ile uğraşamam dimi cezalı üye konumuna düşersen sıfırdan üye olursun acemiye düşersin dikkatli ol dur
ULL sistemleri son saate kadar değişkenlik gösteren bir modeldir o yüzden bu sistem son saate kadar takip edilmeli ülke sistemi yapma yolundada gidiyor modeller şuan bu sistemi bariz doğulama var, Gönlümce tüm ülkem kar görsün başka birşey istemem
Siklon doguladi yağışlar uçtu
Düzelme şansı varmi
@Salihh
24 Saat senin ile uğraşamam dimi cezalı üye konumuna düşersen sıfırdan üye olursun acemiye düşersin dikkatli ol dur
Abi resimleri açamıyorum
Hasan61 bir yere beni mi etiketledin? basınca açılmıyor
Siklon doguladi yağışlar uçtu
Düzelme şansı varmi
ULL nin en soğuk çekirdeği nereye oturursa orası yağışı göremeye bilir kuru soğuk çeker o yüzden ull çekirdeği nereye oturursa orası birşey beklemesin, diyorum ya son saate kadar değişim var işin içinde ULL var