Sinan Geçmiş Olsun
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan başkanım geçmiş olsun nazara mı geldik yoksa
-
Günaydın
benim de corona pozitif çıktı hastalığın son zamanları herkese bulaşıyor eski gücünü yitirdi tabii geçmiş olsun Sinan abi -
- Resmi Gönderi
Günaydın
benim de corona pozitif çıktı hastalığın son zamanları herkese bulaşıyor eski gücünü yitirdi tabii geçmiş olsun Sinan abiGünaydın, geçmiş olsun hocam,tez zamanda şifa inşallah.
-
11:30 da eurosport 1 de avustralya açık erkekler finali var izlemek isteyenlere duyurulur.
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı sabahlar :olumlu:
-
Tünaydın
Ailesi😊😊 -
Sinan Geçmiş Olsun Başkan 🤲🏻
-
Müzik konusunu bulamadığım için buraya paylaşıyorum..
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Ecmvf cephesinden güzel gelişmeler devam ediyor ens ve 50 senaryo metociel gelmiş diyagram da var güzel olmuş
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler halen yatıyorum herkese teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için.
-
Hayırlı geceler soğuk aldım hastalandım
Geçmiş olsun abi rabbim şifa versin

-
- Resmi Gönderi
Geçmiş olsun abi rabbim şifa versin

İnşaALLAH
-
Sinan Geçmiş olsunn. Bu aralar baya grip salgını var, çok dikkat edin. Zencefil çayı, ıhlamur ve çorba içmeyi ihmal etmeyelim. İyi günler herkese 🌸
-
- Resmi Gönderi
Müzik konusunu bulamadığım için buraya paylaşıyorum..
Güncel konular da Yusuf
The content cannot be displayed because it is no longer available. -