- Resmi Gönderi
Modellere takılmayın kesin değişecek ondan ben bakmıyorum değiştiği zaman takibe devam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturModellere takılmayın kesin değişecek ondan ben bakmıyorum değiştiği zaman takibe devam
wriscuttern bugün salonda kardiyo yaparken yanımdaki çocuk Aykut elmas açmış bir yandan kardiyo yapıyor 😂😂😂
Aykut Elmas bir yaşam felsefesidir ![]()
Metroda giderken her seferinde siteyi açıp model paylaşımına baktığımda yanımda oturan veya ayakta duran insanların telefona bakması 🥵 şaka bir yana neye bakıyor bu çocuk dediklerini hissedebiliyorum.
Metroda giderken her seferinde siteyi açıp model paylaşımına baktığımda yanımda oturan veya ayakta duran insanların telefona bakması 🥵 şaka bir yana neye bakıyor bu çocuk dediklerini hissedebiliyorum.
Aynısını çok kez yaşadım 😀
Bir seferinde yanımdaki abi covid 19 yoğunluk haritası sandı 🥶
Aynısını çok kez yaşadım 😀
Bir seferinde yanımdaki abi covid 19 yoğunluk haritası sandı 🥶
Aynen kardeşim riskli bolgedeyim
Ben bazen TV ye bağlıyorum lap topu ordan bakıyorum. Benim kızlar oyun sanıyor onu😅 ateşle su oyunu
Ben bazen TV ye bağlıyorum lap topu ordan bakıyorum. Benim kızlar oyun sanıyor onu😅 ateşle su oyunu
bok
İlk zamanlarda kız arkadaşıma Z500 ve temp. 850hpa atıp hiç bir şey yazmamıştım tepkisini ölçmek için, garibim benim hava durumu dışında her şeyi söylemişti :-D
arkadaşlar ben olmak istermiydiniz yani ben sen sen ben Olcan yani örnek veriyom mümkün değil böyle birsey çünkü
Salih olmak ister miydiniz
İlk zamanlarda kız arkadaşıma Z500 ve temp. 850hpa atıp hiç bir şey yazmamıştım tepkisini ölçmek için, garibim benim hava durumu dışında her şeyi söylemişti :-D
Ne zaman
arkadaşlar ben olmak istermiydiniz yani ben sen sen ben Olcan yani örnek veriyom mümkün değil böyle birsey çünkü
Salih bu mümkün değil
Denemek isterdim senin hayatını çok iyi bir kafadasın maşaallah ![]()
Hayırlı nurlu geceler bereketli ibadetler
İnşaALLAH
Ne zaman
2020 - 21 kışı, neden sordun ki ?
Hayırlı nurlu geceler bereketli ibadetler
İnşaALLAH
Hayırlı geceler başkan. İbadetlerimizi Rabbim kabul buyursun inşAllah