Vicdanı varsa zorunda eğer yoksa bu zorunluluğun tabii ki dışındadır
Birini vicdanı olup olmadığını bu şekilde ölçüyorsan diyecek bir şeyim yok, vicdansızım ben
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVicdanı varsa zorunda eğer yoksa bu zorunluluğun tabii ki dışındadır
Birini vicdanı olup olmadığını bu şekilde ölçüyorsan diyecek bir şeyim yok, vicdansızım ben
Kusura bakmayında bu kadar şeye göz yumdum ama buraya kadar
O kadar ağlayarak yazdım uzun uzun kimse kafasına bile takmadı ben bu siteye çok bağlıyım en sadık üyelerden biriyim elinizdeki iyi insanı kaybettiniz. Sırf para kazanın diye reklamlara tıkladığım bile oldu tek ki Sinan abi mutlu olsun diye
1.Onların kazandırdıgı miktarlar sitenin giderinin 100 de 1 i bile degil
2.Sana kimsenin yazma zorunluluğu yok hatta kimsenin kimseye yazma zorunluluğu yok vicdanlada alakalı olduğunu düşünmüyorum ben mesela ilgimi çeken mesajlara cevap veriyorum.
1.Onların kazandırdıgı miktarlar sitenin giderinin 100 de 1 i bile degil
2.Sana kimsenin yazma zorunluluğu yok hatta kimsenin kimseye yazma zorunluluğu yok vicdanlada alakalı olduğunu düşünmüyorum ben mesela ilgimi çeken mesajlara cevap veriyorum.
En ufak katkım olduysa ne mutlu bana doya doya harcasınlar eren ![]()
Ben sana katılmıyorum çünkü ben o ekran başında ağlayarak o kadar uzun uzun dolu dolu kelimelerle yazdıysam ve sen onu görüp cevap vermemişsen hadi vicdanı geçtim bu hiç hoş davranış değildir. Şimdi şöyle düşün peygamber efendimiz bu zamanlarda olsa ve bu cümleleri görse sence okuyup cevap verir miydi vermez miydi?
En ufak katkım olduysa ne mutlu bana doya doya harcasınlar eren
Ben sana katılmıyorum çünkü ben o ekran başında ağlayarak o kadar uzun uzun dolu dolu kelimelerle yazdıysam ve sen onu görüp cevap vermemişsen hadi vicdanı geçtim bu hiç hoş davranış değildir. Şimdi şöyle düşün peygamber efendimiz bu zamanlarda olsa ve bu cümleleri görse sence okuyup cevap verir miydi vermez miydi?
Ohoo yusuf bu örnek oldu mu şimdi ![]()
Bak sana önerim ibadetlerini yerine getir ALLAH ve Hz Muhammed her zaman aklında olsun bu sayede duygularını ve nefsini güzelce kontrol edebileceğini düşünüyorum bol bol dua et.
Salihi özledim valla
Var kendin yapabilirsin..
90 gündü sanırım değişiklik zamanı, unuttum ama.
Dene profilinden gir olmazsa yaparız ne istersen nick hallederiz
Ozelden de yazabilirsin
göremedim gözümün önündeki şeyi, sağolasın eren
göremedim gözümün önündeki şeyi, sağolasın eren
Rica ederim görevimiz bu zaten,argo kelimede kullanmaya gerek yok ![]()
gerek yok abi yeri buldum aklıma güzel bir nick gelirse değişeceğim Whisper
Eren gibi direkt ismimi yazsam havalı duruyor ![]()
Ohoo yusuf bu örnek oldu mu şimdi
Bak sana önerim ibadetlerini yerine getir ALLAH ve Hz Muhammed her zaman aklında olsun bu sayede duygularını ve nefsini güzelce kontrol edebileceğini düşünüyorum bol bol dua et.
Yahu kardeşim hepinizi dosttan iyi arkadaştan sayıyorum. Ben sizden cevap alacağımı inandığım için bu kadar dolu dolu yazıyorum sizin yorumlarımı görüpte cevap yazmamanız hiç hoş değil.
Neyse fazla uzadı yeterli bu kadar.