Sohbetimiz Bol Olsun

• Ama şu yazdığın yazının benzerini senden başka kimse yazmadı benim anlatmak istediğim buydu

Gene aynı şeyi yapıyorsun, sana herkes tek tek yazacak mı böyle ya da yazmak zorunda mı ?

‘’Pressure is a privilege’’

• Resmi Gönderi

Ama şu yazdığın yazının benzerini senden başka kimse yazmadı benim anlatmak istediğim buydu

Ha bir ha beş yazan olsun..

Başka arkadaşlar da görüyorum yazıyorlar arada kaçırmam yazılanları..

:alkıs: :alkıs: sen bizle ol,bizle kal,kafana da takma..

• Resmi Gönderi

dark and cold

Korkutucu bu işin aslını senin için araştıracağım ınternetten. Güzel bir bilgiye rastlarsam sana söylerim

Buda bizim oralarda al basma olayıdır..

Biraz müsade et yazmıştım bende bulayım

• Resmi Gönderi

30 Mart 2017 alıntı..

Muhammed Ali  dark and cold

• Vicdanı varsa zorunda eğer yoksa bu zorunluluğun tabii ki dışındadır

Birini vicdanı olup olmadığını bu şekilde ölçüyorsan diyecek bir şeyim yok, vicdansızım ben

‘’Pressure is a privilege’’

• Resmi Gönderi

Kusura bakmayında bu kadar şeye göz yumdum ama buraya kadar

O kadar ağlayarak yazdım uzun uzun kimse kafasına bile takmadı ben bu siteye çok bağlıyım en sadık üyelerden biriyim elinizdeki iyi insanı kaybettiniz. Sırf para kazanın diye reklamlara tıkladığım bile oldu tek ki Sinan abi mutlu olsun diye

1.Onların kazandırdıgı miktarlar sitenin giderinin 100 de 1 i bile degil

2.Sana kimsenin yazma zorunluluğu yok hatta kimsenin kimseye yazma zorunluluğu yok vicdanlada alakalı olduğunu düşünmüyorum ben mesela ilgimi çeken mesajlara cevap veriyorum.

• 1.Onların kazandırdıgı miktarlar sitenin giderinin 100 de 1 i bile degil

2.Sana kimsenin yazma zorunluluğu yok hatta kimsenin kimseye yazma zorunluluğu yok vicdanlada alakalı olduğunu düşünmüyorum ben mesela ilgimi çeken mesajlara cevap veriyorum.

En ufak katkım olduysa ne mutlu bana doya doya harcasınlar eren :)

Ben sana katılmıyorum çünkü ben o ekran başında ağlayarak o kadar uzun uzun dolu dolu kelimelerle yazdıysam ve sen onu görüp cevap vermemişsen hadi vicdanı geçtim bu hiç hoş davranış değildir. Şimdi şöyle düşün peygamber efendimiz bu zamanlarda olsa ve bu cümleleri görse sence okuyup cevap verir miydi vermez miydi?

• Resmi Gönderi

En ufak katkım olduysa ne mutlu bana doya doya harcasınlar eren :)

Ben sana katılmıyorum çünkü ben o ekran başında ağlayarak o kadar uzun uzun dolu dolu kelimelerle yazdıysam ve sen onu görüp cevap vermemişsen hadi vicdanı geçtim bu hiç hoş davranış değildir. Şimdi şöyle düşün peygamber efendimiz bu zamanlarda olsa ve bu cümleleri görse sence okuyup cevap verir miydi vermez miydi?

Ohoo yusuf bu örnek oldu mu şimdi :)

Bak sana önerim ibadetlerini yerine getir ALLAH ve Hz Muhammed her zaman aklında olsun bu sayede duygularını ve nefsini güzelce kontrol edebileceğini düşünüyorum bol bol dua et.

• Resmi Gönderi

Nickimi değiştirme şansım var mı ? Whisper  Sinan

Var kendin yapabilirsin..

90 gündü sanırım değişiklik zamanı, unuttum ama.

Dene profilinden gir olmazsa yaparız ne istersen nick hallederiz

Ozelden de yazabilirsin