antipsikotikler oyledir. ketiapin uyku ilaci degil degil aslen.
Şöyle ki serex i içince uykum gelmiyordu fakat yatağa uzanıp uyumaya çalışınca çok rahat uykuya dalıp uyuyabiliyordum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturantipsikotikler oyledir. ketiapin uyku ilaci degil degil aslen.
Şöyle ki serex i içince uykum gelmiyordu fakat yatağa uzanıp uyumaya çalışınca çok rahat uykuya dalıp uyuyabiliyordum
evet antipsikotik oldugu icin zihnini rahatlatiyor sende seni uyutmayan seylerde bir muddet kurtuldugun icin uykuya rahat daliyorsun. tabi tek bu sekilde calismiyor daha ayrintisi var bildigim kadari ile ne olduklarini bilmiyorum
evet antipsikotik oldugu icin zihnini rahatlatiyor sende seni uyutmayan seylerde bir muddet kurtuldugun icin uykuya rahat daliyorsun. tabi tek bu sekilde calismiyor daha ayrintisi var bildigim kadari ile ne olduklarini bilmiyorum
Vallahi bu ilacı yapanı alnından öperim kafamın içinde "kim bu gözlerindeki yabancı" şarkısı çalıyordu eskiden bir türlü susturamıyordum serexi içince kafamın içindeki şarkı susuyordu artık kafamın içinde hiç çalmıyor.
Ama artık zihnimdeki düşünceler beynime öyle yer etti ki serexte işe yaramamaya başladı normalde bu saate kalmaz uyurdum ben biliyorsunuz
Sistem zamanları benim galeri;
Şaka maka mart ayının 10 undan itibaren 2 3 gün güzel kar alacağız hala inanamıyorum bütün bunlar gerçek mi? 😃😃
Sistem zamanları benim galeri;
Hepimizde öyle
Şaka maka mart ayının 10 undan itibaren 2 3 gün güzel kar alacağız hala inanamıyorum bütün bunlar gerçek mi? 😃😃
Hayırlısıyla olacak gibi..
gunduzculere gunaydin biz gececiler artik yatar
modelleri bos birakmayin kacmasin sistemler
Tam hatırlamıyorum Ama istanbulda nisan ayında kar yağdığını bilirim :D
Tam hatırlamıyorum Ama istanbulda nisan ayında kar yağdığını bilirim :D
Önceki sene yağdı 9 Nisan'da , 2019 da Nisan ortasında yağdı 19 u gibi
Önceki sene yağdı 9 Nisan'da , 2019 da Nisan ortasında yağdı 19 u gibi
ondan bahsetmiyorum hem kar eğer tutmuyorsa o benim için kardan sayılmıyor :D
Herkese hayırlı sabahlar mutlu pazarlar siliyorum
Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır atasösüzün gerçek halini yaşayacağız fakat şöyle de hir durum var, halkın büyük çoğunluğu cemrenin düştüğünü, bu yüzden de karın tutmayacağını söylüyor. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan ve çile çeken çok insan olacak gibi maalesef.
Hayırlı günler herkese,iyi pazarlar.
Hayırlı günler