eywallah sağolun teşekkürler ![]()
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
eywallah sağolun teşekkürler

Yeni görevin hayırlı olsun hocam
-
Yeni görevin hayırlı olsun hocam
eyvallah çok sağol ^^
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ekranınız sabit olsun, dönmesin görüntü ve yazılanı yapın
Hayırlı geceler olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bir kaç kare atalım..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Ekranınız sabit olsun, dönmesin görüntü ve yazılanı yapın
Hayırlı geceler olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. abi ben anlamadim olayi
-
- Resmi Gönderi
abi ben anlamadim olayi
Bir gözünü kapat, telefonu biraz yatır hatta fazlaca,bir şey yazıyor devamında yine okuduğunu uygula abim.
Ekran(PC)monitörünu de aynı yol izleyerek dene bakalım ne olacak
-
- Resmi Gönderi
Bir gözünü kapat, telefonu biraz yatır hatta fazlaca,bir şey yazıyor devamında yine okuduğunu uygula abim.
Ekran(PC)monitörünu de aynı yol izleyerek dene bakalım ne olacak
bende olmadi yarin arkadasin telefondan bakarim laptopun citasi kirik zaten tam egemiyorum egsemde eski teknoloji ekran karariyor mustafa abi.
yeni bir laptop almanin zamani gelmis 
biseydende eksik kaldimmiydi hemen kafam atar
illa bende gorucem bende bilicem 
-
- Resmi Gönderi
bende olmadi yarin arkadasin telefondan bakarim laptopun citasi kirik zaten tam egemiyorum egsemde eski teknoloji ekran karariyor mustafa abi.
yeni bir laptop almanin zamani gelmis 
biseydende eksik kaldimmiydi hemen kafam atar
illa bende gorucem bende bilicem 
Özelden istersen yazayım rahat uyu

Yok dersen yarın bak bakalım abim
-
- Resmi Gönderi
Özelden istersen yazayım rahat uyu

Yok dersen yarın bak bakalım abim
yok ben gorucem mustafa abi zaten sabahciyim bugun. simdi 2. monitoru getirdim seyyar onu baglayip bakicam
ben cok severim bole seyleri -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler ahali. Nasılsınız?
-
- Resmi Gönderi
okudum tamamdir. cok guzel birseymis

-
- Resmi Gönderi
iyidir sahutt elimde 19 inc monitor tava gibi saga sola ceviriyorum ben sen nasilsin.

-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler abim, hoşgeldin.. Şükür,yuvarlanmaya devam,sen nasılsın ?
-