Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

yok ben gorucem mustafa abi zaten sabahciyim bugun. simdi 2. monitoru getirdim seyyar onu baglayip bakicam :) ben cok severim bole seyleri

O zamannnnn hele birde buna bak bakalım..

Renk nasıl beyin ne yönde işliyor ..

Herkes yazarsa sevinirim..Ben klasik çoğunluğun gördüğü renk gördüm maalesef mı desem,iyi mi desem? bilemedim

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

O zamannnnn hele birde buna bak bakalım..

Renk nasıl beyin ne yönde işliyor ..

Herkes yazarsa sevinirim..Ben klasik çoğunluğun gördüğü renk gördüm maalesef mı desem,iyi mi desem? bilemedim

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

pembe-beyaz gordum

• Resmi Gönderi

bence pembe-beyaz coktur. cunku ilk pembe beyaz sonradan gri turkuaz yazmislar metin de

Bilmem GALİK yazilana göre mi renk eder beyin sağ sol veya neyse adı zıkkımın

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Yağış azalınca debi düşmüş.

Ordu Bülbül deresi

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Bursa’da komşusunu öldürdü, 1 ay sonra serbest kaldı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde ‘otopark yeri’ yüzünden tartıştığı komşusu Lokman Cört’ün ölümüne, kardeşi Nezir Cört’ün de yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan Hüseyin Özdemir, 1 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

NÖBETÇİ MAHKEME 4 GEREKÇE SIRALADI İfadelerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Yusuf A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Hüseyin Özdemir tutuklandı. Tutuklulukta 1 ayın dolması nedeniyle dosyayı inceleyen nöbetçi mahkeme; tanıkların ifadeleri, güvenlik kamerası görüntüleri, şüphelinin psikolojik durumu ve ‘haksız tahrik’i de gözeterek Özdemir’in tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Öldürülen Lokman Cört’ün avukatları ise karara itiraz etti. Savcılık soruşturması sonunda Hüseyin Özdemir’in, ağır ceza mahkemesinde yargılanması bekleniyor.

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Bursa'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Bursa'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Yıldırım ilçesi Sıracevizler Mahallesi'nde, Uğur K. ile Seçkin Ç. (37) ve arkadaşı Şaban Ö. (37) arasında iddiaya göre kuş alışverişi sırasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Seçkin Ç. yanındaki silahla önce havaya ardından Uğur K'ye ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi yönlendirildi.

Olay yerindeki müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Uğur K, durumunun ağırlaşması üzerine Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi.

bu olay benim evimin hemen karşı tarafında olmuştu silah sesleri çığlık seslerini duymuştum. ölen kişi 36 yaşındave bekarmış i 20 gün falan yoğun bakımda kaldı sonra öldü . tabi öldüğü bilgisi sonradan haberlerde geçmiyor. adam pisi pisine gitti.

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Hayırlı olsun YKS sonuçları açıklanmış

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Sınavda yığılmamı oldu ?

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...