- Resmi Gönderi
Mahmut Sami Eline sağlık abim.
Sitede değişim hemen belli oldu.Havalarinsesi adımızı da oturtunca denk :alkıs: :alkıs:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMahmut Sami Eline sağlık abim.
Sitede değişim hemen belli oldu.Havalarinsesi adımızı da oturtunca denk :alkıs: :alkıs:
Yunanistan 12 mili ilan ettiginde Turkiye bunu onceki aciklamalara gore savas sebebi sayiyordu.Yani ilk hamle yapan ulke yuksek ihtimalle Turkiye olacak.Yunanistan in da istedigi bu.Yani illa ABD ordusunu yigmasina gerek yok. Ekonomik yaptirimlarla bir ulkeyi sikintili duruma duserebilir.Rusya'nin hali ortada.Dolarin bu sene kac seviyelerine cikacagini merak ediyorsan ozelden yaz bana
Yani her sey ordu degil.Maalesef ABD dunyaya yon veren en onemli ulke kabul etmek lazim.
Yıllardır böyle diye diye bütün ülkeler ABD den korkar oldu 🙂 keşke Atatürkten sonrada adam gibi birileri gelseydide daha iyi konumda olsaydık .
Mahmut Sami Eline sağlık abim.
Ayarlıyorum Bazılar çatlasın şimdi ![]()
ABD için söylenen ve aklımda yıllar yılı kalanlar
ABD evde beslediğiniz sadık bir çoban köpeği gibidir.
Her hareketinde bir şeyleri kırar döker
ABD sizi veya tüm ülkeleri yanında ister ama asla bir adım önde istemez
O yüzden tek çözüm Zafer Partisi ![]()
O kadar ![]()
![]()
![]()
Hayırlı geceler 
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Ayarlıyorum Bazılar çatlasın şimdi
Süper görünüyor ..Bir kaç yabancı dil var ..
Saga alınmış menü ve bildirim, profil vsvs çok hoş olmuş.
Alta doğru PC görüntüsü var ,yeni uye,aktiflik,de hoş görünüyor
:alkıs: eline emeğine sağlık abim
Sinan başkana da teşekkürler
pc de mecbur wındows XP ye geçiş yaptık . o kadar kötüki pc 2007 model 1 gb rami vardı yandı 2 gb yaptık .D windows 7 de bile kasıyor arkadaş. 64 bit kaldırmıyor 32 bittede kasıyor biraz. günlük kullanım bilgisayarı. kasadan gelen ses uzay tabancası gibi.
geçen seneki sıcaklarda ev çok ısındıydı ısınmadan dolayı pc kendi kendini kapatıyordu. 2 sefer monütörün ekran tüpü bitti. 2 . sefer değiştirdğimde eleman şunu dedi bundan artık hayır gelmez bi dahada biterse direk çöpe at demişti.
google sayfasını açarken bir bilgisayar kasarmı ya paröalıcamda el mahkum
eskiden iyidi zamanla insan organı gibi parçaların perfonmasıda gidiyor
Xp ye dönünce kendımı 2002 de kafede cs 1.6 oynuyor gibi hissettim ![]()
sitede değişiklik olmnş beğendim iyi olmuş ^^ :olumlu:
günlük kullanım bilgisayarı. kasadan gelen ses uzay tabancası gibi.
Bende de var yatar şu an bozuk, taşınırken küsmüş sanırım.
Cok eski ama çok hızlı idi, açılış falan uçak mübarek,sigara yak bitene kadar hemen gelirdi ekran,bide sesi falan zararsızdı,üst kat,alt kat yıkım alanı falan mı var gece gündüz Greyder sesi gibi ses geliyor derlerdi
![]()
Bir kaç kare
Site hoş görünüyor , emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar.
Mahmut Sami arada gel böyle ![]()
pc de mecbur wındows XP ye geçiş yaptık . o kadar kötüki pc 2007 model 1 gb rami vardı yandı 2 gb yaptık .D windows 7 de bile kasıyor arkadaş. 64 bit kaldırmıyor 32 bittede kasıyor biraz. günlük kullanım bilgisayarı. kasadan gelen ses uzay tabancası gibi.
geçen seneki sıcaklarda ev çok ısındıydı ısınmadan dolayı pc kendi kendini kapatıyordu. 2 sefer monütörün ekran tüpü bitti. 2 . sefer değiştirdğimde eleman şunu dedi bundan artık hayır gelmez bi dahada biterse direk çöpe at demişti.
google sayfasını açarken bir bilgisayar kasarmı ya paröalıcamda el mahkum
eskiden iyidi zamanla insan organı gibi parçaların perfonmasıda gidiyor
Xp ye dönünce kendımı 2002 de kafede cs 1.6 oynuyor gibi hissettim
Bende de var yatar şu an bozuk, taşınırken küsmüş sanırım.
Cok eski ama çok hızlı idi, açılış falan uçak mübarek,sigara yak bitene kadar hemen gelirdi ekran,bide sesi falan zararsızdı,üst kat,alt kat yıkım alanı falan mı var gece gündüz Greyder sesi gibi ses geliyor derlerdi
Allah iyiliğinizi versin sesli güldüm yahu. ![]()
Ah o eskiler yinede başkaydı ya. 10 belki bazen 15 dakikada açılan o pc ler. Hele o half lıfe ve cs 1.6 zamanları aman Allah'ım. Ne günlerdi yahu. O günleri anlatsak kitap olur. Zaten gayet iyi anlatmışşınız fazla bişey yazmak istemedim üstüne.
benim laptop un kirik citasi ni pamuk seker cubugu tutuyor suan. bantladim ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()