Sitede güzel şeyler olmuş, emeğinize sağlık .PC işi efsane olmuş ![]()
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
Mahmut Sami kolay gelsin sana
-
Bıktım gòrmekten tipinden tipsiz birde çok 😁 90 lar kıyafetleri gibi duruyor eskiden tùplù tipsiz TV ler nasildı mesela cok čçrkin demi 😁 benimki tùplù degil AMA yeni pcleri gòrùnce çok tipsiz duruyor sesi zaten pancar motoru gibi gùnùmüz oyunlarìni oynama şassın hič yok. CS oynuyom bazen iste ondada iyi deģil 2007 den sonra zaten dùnya caģ atladı oyun dùnyasį sįnįf atladı
Iyi bir pc 30 bin saģlam PC. 30 bin parčalar uyumlu olacak yoksa dar boģaz yeriz
10 15 sene atsın beni aldımı Adam gibi alıcam
ya hiç almam alırsamda tam alırım ya tam ya hiç felsefesi .
-
bu gece bir açılıştan sonra çekilen kare. Panoramik görüntü Lefkoşa.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir tek ben küplere binmedim dimi

-
Eline sağlık Mahmut Sami
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
benim dogdugum yil Whisper
-
- Resmi Gönderi
Site aktif tekrardan
-
- Resmi Gönderi
benim dogdugum yil Whisper
Doğru mehmet civan

Site aktif tekrardan
Denk :alkıs:
Hayırlı günler herkese
Just Entertaining Videos on Instagram: "Lightning strikes truck 🎥: Michaelle May Whalen"
-
Site level atlamış la
Madem pc konuşuyoruz ben de kendiminkini anlatayım
Benim eski bilgisayar (o zaman çok paramız olmadığı için) toplama bilgisayardı ve adam GTA Vice city yükleyip bize vermişti ben de onu oynarken bilgisayar kastığı için kasasına tekme atmıştım ondan sonra rahmetli olmuştu.
Başka bir yere öylesine tamire götürdüğümüzde takılı olan 3 ram'den 1 tanesi boş çıkmıştı onu çok iyi hatırlarım hatta monitör hala evde masamın üstünde durur
3 sene önce de ablama üniversite için Asus X509-FA... (adını tam hatırlamıyorum) almıştık bilgisayar çok güzel ama mesela merak edip Cities Skylines indirmiştim bilgisayardan F-16 motoru gibi ses geliyordu ondan sonra oyun indirmedim daha da 😂
-
İlk yerli araç üretilmiş sanırım

-
Sinan qbim bu sene kış nasıl varmı Ufuk’ta görünen güzel şeyler
-
- Resmi Gönderi
Sinan qbim bu sene kış nasıl varmı Ufuk’ta görünen güzel şeyler
Napıcaksın kışı daha kaç ay var
-