Merak etme abim zaten reklamlardan gelen sıfır ..
abi gelmesin zaten oralardan gelen sırf sosyal aktivite olsun diye gelecek. Burası hep atmosfer tutkunlarının sayfası olarak kalmalı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerak etme abim zaten reklamlardan gelen sıfır ..
abi gelmesin zaten oralardan gelen sırf sosyal aktivite olsun diye gelecek. Burası hep atmosfer tutkunlarının sayfası olarak kalmalı.
E BAKAM
Sitede benden yavaş insan yoktur
beklemediğim bir cevap gelince şaşırdım abi ondan yazdım öyle
beklemediğim bir cevap gelince şaşırdım abi ondan yazdım öyle
Sıkıntı yok Samet..
Whisper kendi köyümden bilirim gündüz 30 derecenin altına düşmez hemen hemen ama gece kapı cam vs vs kapalı yorganla yatardik bizde
tamamda önüne geleni foruma alırsan burası hava olaylarından çok geyik muhabbetlerinin yapıldığı yere döner.
Bu yüzden öyle reklamla falan üye artırmak işin tadını kaçırır.
Sitenin belli kurallarını söylersiniz. Kurallara uyulmadığı takdirde uzaklaştırma cezası verirsiniz çok zor değil.
Eskeşehirde 20 cm kar 30 günde erimişti 2017 de hava bi açıldı -15 lerde çatır çatır don porsuk çayı donuyordu azda olsa 2017 de bile 20 cm karı zar zor yağdırdık hatta 18 cm yağmıştı . bursayada 35 40 cm yağmıştı
Afyon eskişehirdende soğuk gece ayazları yakar geçer -20 ye dayanır merkez zorlar
hiç gitmedim afyona ama gelirim abi senin için görüşürüz gelirsem tabi istersen .
Sıcaktan mıdır nedir 1 ay içerisinde her türlü baş ağrısı türünü yaşadım sol arka ön yukarı, ne ararsan var😂
Sitenin belli kurallarını söylersiniz. Kurallara uyulmadığı takdirde uzaklaştırma cezası verirsiniz çok zor değil.
o dengeyi sağlamak öyle kolay değil bence sonuçta bu birkaç kişiyi atmakla bitecek bi olaylada bitmez.
o dengeyi sağlamak öyle kolay değil bence sonuçta bu birkaç kişiyi atmakla bitecek bi olaylada bitmez.
Diğer forumlar nasıl o dengeyi sağlamışsa bizim forumda sağlayabilir bence.
Diğer forumlar nasıl o dengeyi sağlamışsa bizim forumda sağlayabilir bence.
bende sağlayamadıklarını düşünüyorum. İsim vermekte istemiyorum neyse
bende sağlayamadıklarını düşünüyorum.
İsim vermekte istemiyorum neyse
Fazla sorun göremiyorum çoğunlukla sistemi işletiyorlar. Nadirende olsa olay çıkabiliyor ama genel olarak sorun yaşanmıyor.
Eskeşehirde 20 cm kar 30 günde erimişti 2017 de hava bi açıldı -15 lerde çatır çatır don porsuk çayı donuyordu azda olsa 2017 de bile 20 cm karı zar zor yağdırdık
hatta 18 cm yağmıştı . bursayada 35 40 cm yağmıştı
Afyon eskişehirdende soğuk gece ayazları yakar geçer -20 ye dayanır merkez zorlar
hiç gitmedim afyona ama gelirim abi senin için görüşürüz gelirsem tabi istersen .
Açık davet ederim her zaman :olumlu:
Görüşürüz de zaten. Sistemci5534 Sinan UsTaD ile Afyon Anıtkaya'da Sibiryali ile İzmir'de görüştüm.
UsTaD ile görüşmek de denmez artık.8-10-12 kaç defa geldi bilmem
Oguzhan kimseyi seçme şansımız yok..Neden dersen..Sanal alem, kişi yazmadan bilinmiyor zaten.
Sadece abuk subuk nick onay vermeyiz yada değiştirme yoluna gireriz.
Kuralları koymak kolay,uygulamak zor.Bazen kaş yapalım derken göz çıkıyor dark and cold
Kuralları koymak kolay,uygulamak zor.Bazen kaş yapalım derken göz çıkıyor
dark and cold
işte benimde anlatmaya çalıştığım bu abi