Oguzhan kanka nasılsın iyimisin
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Oguzhan kanka nasılsın iyimisinşükür diyelim kanki şu aksiyonlar başlasa iyi olacaz
-
Böcek çok tatlı değil mi ya, ilk defa bir böceği sevimli buldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Laçin Şehri ile Zabuh ve Sus Köyleri Azerbaycan’a bugün iade edilmiş bulunmakta hayırlı olsun
-
Discord sunucuma katılır Mısınız? Bir, iki tane arkadaş katıldı başka yerlerden
Join the Meteorolojik bağımlılar Discord Server!Check out the Meteorolojik bağımlılar community on Discord - hang out with 5 other members and enjoy free voice and text chat.discord.gg -
- Resmi Gönderi
Discord sunucuma katılır Mısınız? Bir, iki tane arkadaş katıldı başka yerlerden
Dileyen arkadaşlar bir göz atsınlar.
-
Ah hele şu profile 7 kez tıklayınca açılma sorunu yok mu. Deli etti beni, stres topu oldum. Çözümde bulunamıyor. Sabır, sabır,sabır...😂😂
-
- Resmi Gönderi
Ah hele şu profile 7 kez tıklayınca açılma sorunu yok mu. Deli etti beni, stres topu oldum. Çözümde bulunamıyor. Sabır, sabır,sabır...😂😂
Çözüm sunduk ya Yusuf
Zaman vereceksin..6-7 tıklama ile alakası yok.
Sayfaya zaman lazim, oturacak ve sonrasına tıkla bak.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
Alttaki görselde ne görüyoruz ilk bakışta
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
25 Ağustos haberidir. Erime gündemede yansımış..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Buda 2017 yazın çekilmiş kısa bir video
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ecmwf çok iyi güncelleme yapmış SameT. ,😂😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu Spotify neden öğrenci olduğumu doğrulamıyo ya
-
Ecmwf çok iyi güncelleme yapmış SameT. ,😂😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eylülün ilk haftasında batı için öyle soğuk girişi ben hiç görmedim Bu şekil gelirse dağlar beyaz
soğüuğuda sokmuş içeri kadar .Gelsin bakalım .Törpülenecek yada tarih ertelenecek bence bekleyip görelim.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese
-
Eylülün ilk haftasında batı için öyle soğuk girişi ben hiç görmedim Bu şekil gelirse dağlar beyaz
soğüuğuda sokmuş içeri kadar .Gelsin bakalım .Törpülenecek yada tarih ertelenecek bence bekleyip görelim.
Ben +8 bekliyorum hislerime göre
-