Herkese merhabalar hoşbulduk
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Şort giyen ben bugün esşortman giydim cidden hava serinledi ben artık kuzey kıyılar için bunaltıcı sıcakların geleceğini düşünmüyorum en fazla gelirse 22-23-24 derece gündüz sıcaklığı , gece 17-18-19
ekimde bile gelir hasan
-
ekimde bile gelir hasan
Hocam 30 derece filan olacağını zannetmiyorum atmosfer kaotik ortamdır tabiki kesin bir şey konuşmamak gerek
-
Evimizde mantar çıktı..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hocam 30 derece filan olacağını zannetmiyorum atmosfer kaotik ortamdır tabiki kesin bir şey konuşmamak gerek
bilgisayari ne yaptin
-
iyi günler herkese.
snowflake hoşgeldiniz,iyi forumlar.
-
-
bilgisayari ne yaptin
Düşünüyorum hala abi sonuçta bikere Alicam birde büyük Mevla vericem 1 hafta içinde almam gerekiyor zaten üniversiteye başlıyorum Allah izin verirse 1 hafta içinde karar veririm
-
- Resmi Gönderi
Düşünüyorum hala abi sonuçta bikere Alicam birde büyük Mevla vericem 1 hafta içinde almam gerekiyor zaten üniversiteye başlıyorum Allah izin verirse 1 hafta içinde karar veririm
tamam dedigimi anladin degilmi her ne olursa olsun ddr5 olacak iyi para vereceksen
-
tamam dedigimi anladin degilmi her ne olursa olsun ddr5 olacak iyi para vereceksen
Anladım Asus tufun Samsung ddr5 8gb ramı var 2 tane ekran kartı 3050 ti ddr kaç onu bilmiyorum
-
- Resmi Gönderi
Anladım Asus tufun Samsung ddr5 8gb ramı var 2 tane ekran kartı 3050 ti ddr kaç onu bilmiyorum
4 dur o ddr5 ler suan icin turkiyeye orta class ilk sokan hp sanirim cok bakmadim ama oyle gordum aramalarda. bazi markalar var onlar ust segment 40 binlerden basliyor sanirim. hp ninde victus un ilk serisi ustu lacivert klvye beyaz olanlar sorunluydu simdi tek renk olanlarda o sorunlari gidermisler derslerini almislar yeni kasadan. tek sorunu gordugum kadariyla display in sallanmasi sanirim menteseleri ekranin agirligina gore ayarlayamamislar ama cok sessizmis
-
iyi günler herkese.
snowflake hoşgeldiniz,iyi forumlar.
Hoşbuldum teşekkür ediyorum.
-
4 dur o ddr5 ler suan icin turkiyeye orta class ilk sokan hp sanirim cok bakmadim ama oyle gordum aramalarda. bazi markalar var onlar ust segment 40 binlerden basliyor sanirim. hp ninde victus un ilk serisi ustu lacivert klvye beyaz olanlar sorunluydu simdi tek renk olanlarda o sorunlari gidermisler derslerini almislar yeni kasadan. tek sorunu gordugum kadariyla display in sallanmasi sanirim menteseleri ekranin agirligina gore ayarlayamamislar ama cok sessizmis
Abi işlemci ve ekran kartı ne onun
-
Mehmet abi benim aklımda bu var ; DDR5 8GB Samsung 2x Ram - AMD ryzen 7 6800h - 3050 ti ddr6 4gb Ekran Kartı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi bu 2022 modell
-
- Resmi Gönderi
Ddr 5 bu yeni
-