- Resmi Gönderi
selamlar arkadaslar geceniz hayirlara vesile olsun size oglumu takdim edeyim...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturselamlar arkadaslar geceniz hayirlara vesile olsun size oglumu takdim edeyim...
Aleykümselam abim, hayırlı geceler olsun..
Masaallah oğlan da şirin mi şirin,çok güzel. :alkıs:
Aleykümselam abim, hayırlı geceler olsun..
Masaallah oğlan da şirin mi şirin,çok güzel. :alkıs:
ust kattaki komsunun kedisinin yavrusu mustafa abi kacip kacip bana geliyiordu bende aldim veled i
ust kattaki komsunun kedisinin yavrusu mustafa abi kacip kacip bana geliyiordu bende aldim veled i
Süper,iyi etmişsin abim:)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Eve gelip çalacağım onu😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Memo biliyorsundur ama hatırlatayım yinede ya kısırlaştır yada veterinere götürüp tez zamanda aşısını yaptır ihmal etme.Kediler kolay hastalanıp ölen hayvanlar.Benim bi kaç kez başıma geldi ne yazık.En ideali hem kısırlaştırıp hemde aşılarını yaptırmak.Çünkü çiftleşme zamanı bazen 1 hafta gelmiyorlar döndüğündede yara bere içinde dönüyorlar kavga etmekten.
Veri değerlendirme paylaşım sayfasını bulamadım rica etsem link atarmısınız
Veri değerlendirme paylaşım sayfasını bulamadım rica etsem link atarmısınız
Buyur hasan geç gördük
Memo biliyorsundur ama hatırlatayım yinede ya kısırlaştır yada veterinere götürüp tez zamanda aşısını yaptır ihmal etme.Kediler kolay hastalanıp ölen hayvanlar.Benim bi kaç kez başıma geldi ne yazık.En ideali hem kısırlaştırıp hemde aşılarını yaptırmak.Çünkü çiftleşme zamanı bazen 1 hafta gelmiyorlar döndüğündede yara bere içinde dönüyorlar kavga etm
oyleymis oguzhan bu hafta goturucem asiya bakalim biraz gecsin kisirlastiririm. saolasin :olumlu:
Hayırlı geceler herkese
Dmax
Evrenin işleyişi
Belgesel mükemmel, kaçırmayın vakti olanlar :olumlu:
Hadi sizi eskilere götürim :D Gökhan Abur - diğer tabilrlere bazı kişiler boru sesli adam diyorlardı
Harici İçerik
www.youtube.com
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hadi sizi eskilere götürim :D Gökhan Abur - diğer tabilrlere bazı kişiler boru sesli adam diyorlar
Sol alta bakınca asıl konudan koptum
Sol alta bakınca asıl konudan koptum
Dolar dimi 🙃
Hadi sizi eskilere götürim :D Gökhan Abur - diğer tabilrlere bazı kişiler boru sesli adam diyorlardı
O boru sesli adamın sesi de İyidir..Şarkı söylerdi bazen konuk olduğu programda, zaten kayıtları da var şarkıların.
Birini ben videoda kullanmıştım sanırım, bulayım hele.
Buldum buda benden olsun o hava durumuna bu hava gider:)
Hayırlı günler herkese