Hayırlı akşamlar , anlık 4.3 derece petekleri açmanın zamanı baya yaklaştı ![]()
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar , anlık 4.3 derece petekleri açmanın zamanı baya yaklaştı

Hayırlı akşamlar, hoşgeldin Emirhan
Bizde sezon açıldı çoktan:)
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese.
-
Hayırlı günler
Ailesi. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
Ailesi.Hayırlı günler Çağrı
-
- Resmi Gönderi
Günaydın, hayırlı sabahlar herkese.
Geçtiğimiz kıştan Afyonkarahisar fuar alanı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Günaydın, hayırlı sabahlar herkese.
Geçtiğimiz kıştan Afyonkarahisar fuar alanı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Günaydın hayırlı sabahlar
-
Günaydın HS ailesi
-
- Resmi Gönderi
Günaydın HS ailesi
Günaydın, hayırlı Cumalar herkese
-
25 Ekim için uzmanlar uyarmıştı ama korkulan oldu! Çıplak gözle izleyenler hastanelere koştu25 Ekim'de gerçekleşen güneş tutulmasını çıplak gözle izleyen vatandaşlar hastanelere koştu. Van'da aralarında çocukların da olduğu 10 kişide görme kaybı…www.mynet.com
Van'da güneş tutulmasını çıplak gözle izleyen 10 kişide görme kaybı yaşandıVan'da, güneş tutulmasını çıplak gözle izleyen aralarında çocukların da olduğu 10 kişide görme kaybı meydana geldi. Operatör Dr. Yusuf Evcimen, yurttaşlarawww.birgun.net
Bingöl'de güneş tutulması iki çocukta görme kaybına neden olduBu yılın ikinci güneş tutulması 25 Ekim’de yaşandı. Bingöl’de güneş tutulmasını çıplak gözle izleyen iki ilkokul çocuğunda görme kaybı yaşandı.www.gercekgundem.com -
Bir sorum var uzun zamandır (4 yıl) unutkanlık sorunu yaşıyorum son 1 aydır unutkanlığım öyle arttı ki girdiğim binadan çıkınca nerden geldiğimi uzun süre düşününce hatırlıyorum doktora gitmeden sizden bir öngörü almak istiyorum neyim olabilir?
-
Bir sorum var uzun zamandır (4 yıl) unutkanlık sorunu yaşıyorum son 1 aydır unutkanlığım öyle arttı ki girdiğim binadan çıkınca nerden geldiğimi uzun süre düşününce hatırlıyorum doktora gitmeden sizden bir öngörü almak istiyorum neyim olabilir?
abi bi kan testi yaptır derim b 12 vitaminin düşük olabilir
-
- Resmi Gönderi
Teknolojik eşyalara çok bakmaktan gerçek dünyadan kopuyor insan
-
Teknolojik eşyalara çok bakmaktan gerçek dünyadan kopuyor insan
Aşırı bağımlıyım doğduğum günden bu yana saatlerce elimden telefon düşmez
-
-