Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

GİRESUN'LU arkadaşlar vardır,

Bu mesaja bakalım

• Resmi Gönderi

Geceniz hayırlara vesile olsun..Bir kaç kare atalım.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Ben 2 buçuk 3 senedir çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum aylardır artık şu ilaçları bıraktırın ileride bu ilaçların zararlarını görürüm bu kadar uzun süre kullanmam mantıksız diyorum ona rağmen yine kötü olursun diyorlar. Sağlığıma aşırı zarar 7 24 sabah öğle akşam 2 3 tane ilaç içiyorum yazık değil mi böbreklerime hemde 3 senedir.. ne yapayım ben yardım edin ağlayacağım artık ya

• Ben 2 buçuk 3 senedir çeşitli psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum aylardır artık şu ilaçları bıraktırın ileride bu ilaçların zararlarını görürüm bu kadar uzun süre kullanmam mantıksız diyorum ona rağmen yine kötü olursun diyorlar. Sağlığıma aşırı zarar 7 24 sabah öğle akşam 2 3 tane ilaç içiyorum yazık değil mi böbreklerime hemde 3 senedir.. ne yapayım ben yardım edin ağlayacağım artık ya

Abi sakıncasi yoksa bu ilaçlari kullanmanin sebebi konusma ile cozulebilirmi yoksa bir hastalikmi

• Resmi Gönderi

ne yapayım ben yardım edin ağlayacağım artık ya

Bizlerin yapabileceği bir şey olsa keşke Yusuf..

Yine sağlık için doktoruna danış diyebilirim Kendi adıma.

Emirhan'ın da dediği gibi doktor ile diyalog ve doz azaltma ileride de bırakma seçeneği inşaallah.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

😊 Gorge Orwel 1984 / Okumanızı Hiç Tavsiye etmem kitabı okurken şuanki durum gözümde canlandı

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

UYGULAMA çok güzel çalışıyor analizler doğru Doğu Karadeniz için sistem vardı uygulamada görmüş bunu 😇

• Herkese iyi geceler

Bu Biyoloji niye sayısal ders yav ezber yapıp duruyoz bir 10 da azıcık sayısala bürünmüştü 12 yi bilmiyorum ama o da ezberse EA lara da ders verin okusunlar Edebiyattan çok ezber var

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Herkese iyi geceler

Bu Biyoloji niye sayısal ders yav ezber yapıp duruyoz bir 10 da azıcık sayısala bürünmüştü 12 yi bilmiyorum ama o da ezberse EA lara da ders verin okusunlar Edebiyattan çok ezber var

İyi geceler olsun ..

Kolay gelsin Mustafa

• İyi geceler olsun ..

Kolay gelsin Mustafa

Teşekkürler Hocam

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• KARABÜK-Yenice İlçesi Göktepe Yaylası - Ormanlarda Sonbahar 2022 | Çekimleri yapan: Dilek Kocabaş

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı: