ABD ülkesinde büyük kış var şu an ❄️🥶
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
ABD ülkesinde büyük kış var şu an ❄️🥶
Umarım daha iyisini biz alırız bu kış
-
- Resmi Gönderi
Umarım abi inşallah ya öyle. Bir kış olsun ki diyagramlar hep aşağı yönlü
Etik değil boyle söylemen ya sen ölürsen soğuktan ?
-
Etik değil boyle söylemen ya sen ölürsen soğuktan ?
Merak etme kardeşim bu konuda bana hiç bişey olmaz rahat ol ben sistem bize geldiğinde bile 2 gün dışarda kalmış insanım o yüzden gelsin şu sert günler
-
Merak etme kardeşim bu konuda bana hiç bişey olmaz rahat ol ben sistem bize geldiğinde bile 2 gün dışarda kalmış insanım o yüzden gelsin şu sert günler
Kar kış büyük bi merakla bekliyoruz hocam lakin dışarda sokak hayvanları donarak ölüyorlar bir kedi sahibi olarak çok üzülüyorum soğuktan kimse ölmesin bence 😔
-
Kar kış büyük bi merakla bekliyoruz hocam lakin dışarda sokak hayvanları donarak ölüyorlar bir kedi sahibi olarak çok üzülüyorum soğuktan kimse ölmesin bence 😔
Yani tabi doğru o yüzden herkes kış aylarında kapılarının önüne bir yuva yaparak yada bir kediyi sahiplenerek bu durumu kolaylaştırabiliriz yani
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Ankara’ya ait görüntümü acaba
-
İyi geceler 🌙
-
- Resmi Gönderi
İyi geceler 🌙
İyi geceler olsun
-
İyi geceler 🌙
İyi geceler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bizde işte napalım Kasım'da Kızılırmakta balık tutuyoruz kışın geleceği yok 🤣
-
Bluesky aramıza hoşgeldiniz
-
- Resmi Gönderi
Bizim elemanı atalım:)
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bluesky aramıza hoşgeldiniz
Hoşbulduk☺️
-