Sinan reis 😂 şu emojiyi talep ediyorum oylamada başlatabiliriz 🤣🤣🤣 emojiler çok pasif kalmış ya değişim gerek bence
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Burası yeri değil ancak yokluk görmemiş veya ülkenin eski durumunu görmemiş meşhur Z kuşağı olan ben ve diğer yaşıtlarım her şeyin farkında yalancının mumu yatsıya kadar yanar (Haziran).
-
- Resmi Gönderi
Biz değiştireceğiz Allah'ın izniyle bir şeyleri :))
-
- Resmi Gönderi
Kime güvenip oy vereceğiz Allah aşkına 🥺 hepsi kendi çıkarları için kullanıyor a partisi c partisi b partisi işimiz zor 🙂
Kim yol veya koprü yaparsa ona tabii ki sorumu buda canım..
-
Kim yol veya koprü yaparsa ona tabii ki sorumu buda canım..
😂
-
- Resmi Gönderi
HavalarınSesi Forum (@HavalarinSesi) / TwitterHavalarinSesi Amatör Meteoroloji Forumunun Twitter Hesabı. Paylaşımlarımız Kurumsal Değildir, Bilimsel Verilere Dayalı ve Hobi Amaçlıdır. Sesimizi Dinle! ❄twitter.comTwitter hesabımızı takip edebilirsiniz.
-
- Resmi Gönderi
Sinan reis 😂 şu emojiyi talep ediyorum oylamada başlatabiliriz 🤣🤣🤣 emojiler çok pasif kalmış ya değişim gerek bence
Bu emoji ile çoğunlukla sıkıntı yaşıyoruz Hasan.
Sen ciddi bir olay yazıyorsun ben altına bunu atıyorum,sen kar geliyor dedin ben altına bunu atıyorum.
Senin mesajın bu defa kendine sıkıntı oluyor.
Bu kişi neden bana güldü diyorsun.
Yazılan ciddi ama emoji atan kişilere bir şey ifade etmiyorsa,oda karşıt olarak gülen emoji atıyor.
-
- Resmi Gönderi
Rica ederim Siyasi görüş yazmayın yazanlar kendileri silsin dikkat etmedim benide uğraştırmayın.
-
2 yıldır hasta olmayan tek benim sanırım
-
- Resmi Gönderi
MaşaALLAH
-
Maşallah kardeşim benim 😊 bizde hastalıktan kırılıyoruz 🤣
-
Semih Ö. geçmiş olsun abim
Saolasın kardesim
-
-
Sabah 11 den beri elektrikler yoktu öğleden sonra daha yeni geldi 5 buçukta
-
Maşallah kardeşim benim 😊 bizde hastalıktan kırılıyoruz 🤣
Aynen öyle, 4 gündür hastanedeydim pazartesi çıktım kurtuldum.. Kışı çok seviyorum ama bir o kadar da çok üşütüyorum 😅
-